Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak egyesek problémát abból, ha az egyik nem keres annyit, mint a másik? Nem kínos az, hogy a kapitalizmus szellemisége így beleszól a magánéletbe?
Ismerek olyan párokat ahol nem ugyanannyit visznek haza, az egyikben a férfi a másikban a nő keres többet és mégis együtt vannak, nem csinálnak ebből problémát, antikapitalista beágyazásúak. Egyik barátom azért szakított a párjával, mert a csajszi csesztette, noszogatta állandóan ahelyett, hogy békében szeretetben éltek volna együtt, mert egy bélpoklos volt a csajszi, soha nem volt neki semmi elég, viszont a srác nem egy lusta disznó. Miért nem lehet csak úgy békében élni? Nekem se hiányzik az, hogy bántson valaki és inkább vagyok egyedül, minthogy valaki tönkre tegye az életemet.
Szerintem marhára gáz, hogy a kapitalizmus bele eszi magát a magánéletbe és tönkreteszi az emberi kapcsolatokat. Nancy Fraser a kannibál kapitalizmus írójának igaza van abban, hogy ez már nem csak gazdasági rendszer. Ti nem tartjátok problémának ezt? Mi a véleményetek erről a globális kapitalizmusról és erről a neoprotestáns etikáról? Nem érzitek azt, hogy nem normális az, hogy ennyire lerombolja az emberi kapcsolatokat?
Kitalálom,
Te csóró vagy, és a te "magáneletedbe' szolt bele a kapitalizmus..
Két lehetőség van
1.Te keresel többet és lehúznak
2.Te keresel kevesebbet és lehúzod a másikat
"Kill or be killed", csak pénzzel. Az első nemesebb, de balekság is mellé, a második suttyó, de kényelmes.
Téged ma nyomtattak 3D-ben?
Noszty fiú?
Jávor Pál hősszerelmes filmjei és magánélete?
Kodály első és második házassága?
A kapitalizmusna ehhez semi köze. Évezredek óta ez van.
A gáz a nő, aki a gellérthegyi luxuslakás helyett hozzáment egy karakózhörcsögi kockához és most a szemére veti, hogy nem csilliárdos. Tetszett volna olyat pecázni.
Elég jó anyagi körülmények között nőttem fel, vannak dolgok amihez hozzászoktam. Ha egyedül vagyok akkor azt magamnak tudom is biztosítani, főleg hogy a szüleim közben segítenek is egy kis pénzzel.
Gondolj bele, összejönnék egy 250et kereső pasival...
Máris ott lenne, hogy valószínűleg nem tud kifizetni egy jobb éttermet, programot. Hát ki fizet? A nő...
Szóval:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!