Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alfahím, menő srác/átlagos, lúzer ellentét a kapitalizmus velejárója, vagy régen is ennyire kiéleződött ez az ellentét?
Én mindig úgy fogom fel: Vannak lányok akiknek bejövök és akiknek nem. ez teljesen attól függ hogy a lánynak milyen pasik jönnek be. Valaki szereti az olyanokat akik visszahúzódnak, vagy aki éppen azt bírja ha a srácnak nagy a szája és páwáskodik.
Én egy átlagos srácnak mondom magam, nem tartom többnek vagy éppen kevesebbnek másoknál. Sok lánynak "bejövök" de én nem akarok csak 1-2 hónapos kapcsolatokat.
17f
Éppen az a lényeg, hogy kinek ki a "lúzer". Lehetnek a lúzernek olyan belső értékei, amikre csak kevesen figyelnek fel, egyáltalán, kevesek veszik észre, mert ők figyelmüket inkább a külsőségekre, a méretes nyakláncot viselő, hetvenkedő díszpintyre irányítják.
A másik nemnél szintúgy: vannak, akik a csendes, szende lányokat kedvelik, mások a feneküket riszáló, állandóan hahotázó, "nagyszájú", beszédes lányokat. Abszolút ízlés, választás, preferencia kérdése. Ezért sem lehet általános érvényű kategóriákat felállítani: mindenkinek van esélye, csak nem mindenkinél.
"Akkor az miért van, hogy az Apámnak simán volt több barátnője is fiatal korában?"
Más körben keresett, más tulajdonságai jobban látszottak, mint nálad. A kinézet csak egyike az összetevőknek, nem minden.
Nekem is nagy lecke volt anno, hogy meghaladjam a saját képzelt korlátaimat, általánosításaimat. Mikor ez sikerült, és rájöttem, milyen körben kell keresnem, hogy hozzám illő párt találjak, minden sokkal könnyebben ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!