Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellentétek vonzák egymást?
Valaki egyszer régen ezt kijelentette egy társaságban, azóta elterjedt. Semmi alapja. Nekem volt már mindenféle csajom nem ezen múlott.
Ellentétek belsőleg érdeklődési kör szerint hogyan és hova tudnak pl elmenni együtt? Miről beszélgetnek?
Ja, ha egyszer rendesen aládkormol egy szőke kék szemű, más véleményed lesz róluk.
Ez a mondat nem a külsőre igaz, semmi logika nincs a példádban ("én pl. zöld szemű fekete hajú vagyok és sosem vonzódtam egy szőke kék szemű fiúhoz"). A belsőre viszont annál inkább: egy nagydumás srác sokszor csendes, visszahúzódó lányt keres stb. Mert kiegészítik egymást. Szerintem férfi és nő, ha ugyanúgy gondolkodnak, nagyon hasonlóak, akkor inkább barátok, nem pár.
24/N
Én belsőleg úgy vagyok vele, hogy vagy legyen tök ugyanolyan, mint én, vagy teljesen ellentétes. Valamiért csak ez a kettő szokott megragadni, a kettő közötti nem érdekel.
Külsőre a nőknek ÁLTALÁBAN a sötétebb hajú/szemű/bőrű férfiak, a férfiaknak pedig a világosabb hajú/szemű/bőrű nők jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!