Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, kezdenétek olyan informat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uránoszi farkas kérdése:

Nők, kezdenétek olyan informatikus pasival, aki puritán módon él, a fizetése legnagyobb részét befekteti, nem szereti a kapitalizmust, a fogyasztást?

Figyelt kérdés

tehát úgy él mintha nagyon szegény lenne. undorodik a fogyasztástól, nem szereti a rendszert, csak a szakmáját.

mellette nem lenne nyaralgatás Párizsban, nem lenne Merci, se csicsás éttermi vacsorák amikkel lehet vagizni a barátnőknek.

2018. okt. 22. 17:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Beszarok ezeken a neveken :, D

32/f

2018. okt. 22. 17:40
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül vele, 32/f... :)
2018. okt. 22. 17:42
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Lehet, hogy holnap meghalok, oda nem vihetem a pénzem, addig kell élveznem, amíg itt vagyok.

Persze mindezt normálisan, nem eszeveszett módon, nekem is szépen be van fektetve a nagyja.

2018. okt. 22. 17:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja te mint informatikus. Aha.
2018. okt. 22. 17:44
 5/21 anonim ***** válasza:
#3-mashoz csatlakozom. Nem kell a végletekbe esni. Ez csak annak lesz megfelelő, aki ugyanígy gondolkodik, mint te.
2018. okt. 22. 17:49
 6/21 anonim ***** válasza:
79%

És mire fekteted be? Remélem, ha ilyen vagy, akkor legalább adakozni is szoktál valamelyik szervezetnek.

Élményeket kell szerezni. De a te sivár életed semmit se ér. A gyerekednek, ha lesz valaha, akkor mit fogsz mesélni? Csak azt, hogy egész nap toltad a gépet és ennyi?

Bocs, ez inkább szánalomra méltó rakás sz..r élet.

2018. okt. 22. 17:50
 7/21 A kérdező kommentje:

Ingatlanba, állampapírba, részvényekbe. Fogyasztani nem szeretek.

Van egy elméletem arra hogy ha elég sokan erre a nem fogyasztás útjára lépnek, fel tudnánk robbantani az egész kapitalizmust.

2018. okt. 22. 17:56
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, mivel én lennék a tündi-bündi élete mókuskája, odaadná a lóvét, én meg mennék vagizni a barátnőimmel az étterembe. :))
2018. okt. 22. 17:57
 9/21 A kérdező kommentje:
Ágika, csinos vagy? Hisztimentes?
2018. okt. 22. 18:02
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem lenne közös jövőnk, mert én szeretek eljárni 1-2 napos buszos utazásokra, élvezem a teljesítménytúrákat, a futóversenyeket, amikre általában van nevezési díj is... De ha mindenki hozzá passzolót keres, akkor nem számít, ha mások másmilyenek.
2018. okt. 22. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!