Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kezdenétek olyan informatikus pasival, aki puritán módon él, a fizetése legnagyobb részét befekteti, nem szereti a kapitalizmust, a fogyasztást?
tehát úgy él mintha nagyon szegény lenne. undorodik a fogyasztástól, nem szereti a rendszert, csak a szakmáját.
mellette nem lenne nyaralgatás Párizsban, nem lenne Merci, se csicsás éttermi vacsorák amikkel lehet vagizni a barátnőknek.
Beszarok ezeken a neveken :, D
32/f
Nem. Lehet, hogy holnap meghalok, oda nem vihetem a pénzem, addig kell élveznem, amíg itt vagyok.
Persze mindezt normálisan, nem eszeveszett módon, nekem is szépen be van fektetve a nagyja.
És mire fekteted be? Remélem, ha ilyen vagy, akkor legalább adakozni is szoktál valamelyik szervezetnek.
Élményeket kell szerezni. De a te sivár életed semmit se ér. A gyerekednek, ha lesz valaha, akkor mit fogsz mesélni? Csak azt, hogy egész nap toltad a gépet és ennyi?
Bocs, ez inkább szánalomra méltó rakás sz..r élet.
Ingatlanba, állampapírba, részvényekbe. Fogyasztani nem szeretek.
Van egy elméletem arra hogy ha elég sokan erre a nem fogyasztás útjára lépnek, fel tudnánk robbantani az egész kapitalizmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!