Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, kezdenétek olyan informat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uránoszi farkas kérdése:

Nők, kezdenétek olyan informatikus pasival, aki puritán módon él, a fizetése legnagyobb részét befekteti, nem szereti a kapitalizmust, a fogyasztást?

Figyelt kérdés

tehát úgy él mintha nagyon szegény lenne. undorodik a fogyasztástól, nem szereti a rendszert, csak a szakmáját.

mellette nem lenne nyaralgatás Párizsban, nem lenne Merci, se csicsás éttermi vacsorák amikkel lehet vagizni a barátnőknek.

2018. okt. 22. 17:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem, mert én nem vagyok ennyire puritán és kapitalizmusellenes. Sosem tarttattam ki magam férfival, mindig magamra költöttem, de nekem a boldogsághoz igenis szükségem van az utazásra, színházba-koncertre-kiállításra járásra... és nem is csak ez kell nekem, hanem ebben partner, számomra minőségi együtt töltött idő.
aug. 8. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!