Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, kezdenétek olyan informat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uránoszi farkas kérdése:

Nők, kezdenétek olyan informatikus pasival, aki puritán módon él, a fizetése legnagyobb részét befekteti, nem szereti a kapitalizmust, a fogyasztást?

Figyelt kérdés

tehát úgy él mintha nagyon szegény lenne. undorodik a fogyasztástól, nem szereti a rendszert, csak a szakmáját.

mellette nem lenne nyaralgatás Párizsban, nem lenne Merci, se csicsás éttermi vacsorák amikkel lehet vagizni a barátnőknek.

2018. okt. 22. 17:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kis bélszín azért lehetne kéthetente?
2018. okt. 22. 18:36
 12/21 anonim ***** válasza:
es mi van a pamacskaval?
2018. okt. 22. 18:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Csinos vagyok, persze. De, hisztizek, ha nincs lóvé! :)
2018. okt. 22. 18:37
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

Én nem kezdenék. Nem szoktam vagizni a barátnőknek, viszont az életet élvezni szeretem, és ha az életünk csak abból állna, hogy dolgozunk látástól mikulásig, akkor az nem egy boldog, kielégítő élet.

Amúgy nem értem, mi a baj a kapitalizmussal. Az ember azt hinné, az csak jó, ha valaki az érdemei alapján kap elismerést.

2018. okt. 22. 18:40
 15/21 anonim ***** válasza:
89%

Én sem kezdenék ilyen emberrel. Rendszergazdaként (havi 200e) informatikusnak hivatja magát.

Van programozó barátom, nagy ívben leszrja hogy mennyit költ havi nettő 800e-Ft-ból.

Nem veri a garast a fogához de nem is szórja a pénzt esztelenül.

2018. okt. 22. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy kell érteni, hogy se víz, se gáz, se áram nála? Akkor biztos nem kezdenék vele
2018. okt. 22. 18:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen egy sóher és nem, nem lennék együtt vele.

Nem az a baj, hogy nem vesz Mercit vagy nem visz csicsás étterembe. De ha soha nem utazunk el sehova, pedig megtehetnénk, az engem taszít, de ritka mód.

És nem, nem azért, mert barátnőimnek nem tudnék vagizni, hanem mert szeretek utazni és valószínűleg más a prioritásunk.

2018. okt. 22. 19:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdenének, nem kérdeznéd. Logikát nem tanultál az egyetemen? Hol végeztél OKJ? A kérdésből egyértelmű, hogy nem kezdenek. Legalábbis veled.
2018. okt. 22. 20:18
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell iszonyat nagy fényűzés, de nem száraz kenyéren és vízen szeretnék élni.

Szerintem nem jó, hogy semmi élményed nincs és ennyire puritán módon élsz. Nem kell szórni a pénzt, de néha igenis jó érzés elmenni egy csicsás helyre. Nem azért, hogy kitegyem instára, hanem azért, mert jó érzés.

2018. okt. 22. 20:45
 20/21 anonim ***** válasza:

nem. értelmetlennek tartanám amit művel. a pénz csak egy eszköz, amivel megszerzed amit akarsz. ennyi. nem kell szórni a pénzt, de annak sincs értelme, hogy csak tartogatja, és nem csinál semmit.

rengeteg jó dolog van a világban, rengeteg mindent lehet kipróbálni, rengeteg helyre lehet elmenni.

a fogyasztással akkor van baj, ha más nincs az ember életében, nem érdekli semmi más, csak hogy ezt megvegye azt megvegye, mindenből a legújabbat legjobbat stb.

2018. okt. 23. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!