Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek azzal az érzéssel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek azzal az érzéssel, hogy nem bírom, ha nem körülöttem forog a másik világa?

Figyelt kérdés
szept. 30. 11:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Pl. elmegy szórakozni nélkülem. Hívott is, de nem mentem, szeretnék teret adni. Magamba mégis van valami rossz érzés ilyenkor az egésszel kapcsolatban, és nem is tudom megmagyarázni, hogy mi.
szept. 30. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még akik azt szónokolják, hogy engedd szabadon a párodat, ne korlátozd, azokban is van némi rossz érzés ilyenkor.
szept. 30. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Te is találj magadnak más elfoglaltságot a parodon kívül és akkor majd idővel egyre természetesebb lesz.
szept. 30. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak bejelenti, hogy megy=nem körülötted forog

Megkérdez, elhív=körülötted forog

"Elengeded, szótfogad"=körülötted forog

Nekem inkább tűnik úgy, hogy figyelembe vagy véve, mint hogy nem. Esetleg egyenesebb beszéd kéne, nem pedig elvárni, hogy a másik gondolatolvasó legyen.

szept. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!