Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi és női szempontból mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi és női szempontból mik a legnagyobb gondolkodásbeli "hiányosságok" a másik nemnél?

Figyelt kérdés
Számotokra mi az ami a legjobban "irritál" a másik nem gondolkodásában?
okt. 13. 13:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%

#10 Így van.Én nem vitatkozom tudatlan, lusta, valóságtagadó emberekkel.

Ha nem vagy lusta és buta, akkor utána nézel.

okt. 13. 14:29
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

11, nem így működik ez, baba. Állítasz valamit, aztán ideszarod, hogy keresse meg a másik, amit te olvastál?

Állítottál, akkor bizonyítasz. Ha nem tudod bizonyítani, kamuzol. Ennyi az egész.

okt. 13. 14:31
 13/24 anonim ***** válasza:
10%

Na, kezd felszínre törni a kis proli éned.Ez az, hőbörögj.:D

Ha azt mondom, hogy a fű zöld, attól még ez tény marad, hogy te lusta vagy róla megbizonyosodni.

okt. 13. 14:35
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
10, nem Blikk Rúzs lesz az, hanem Dora Gyula, Nagy Ági meg a Titkos Tanácsok Nőknek. Főleg Ágika mindig így magyaráz, hogy "azt is nézték a kutatók...", és persze hivatkozás sosincs. Iszonyat, mennyi nő bedől nekik - elvileg értelmes, tanult nők is.
okt. 13. 14:40
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

13, csakhogy füvet láttam, most is látok, ha kinézek az ablakon.

Ha mondjuk valami olyan disztópiában élnénk a jövőben, ahol az emberek nem láttak füvet, és te azt mondod, létezett fű és zöld volt, akkor is neked kéne bizonyítani.

Az, hogy te valami nagyon specifikusat állítasz, amiről állítólag olvastál, azt neked kell behoznod. Nem racionális elvárás, hogy pár kulcsszó alapján az egész pszichológia/szociológia témakört kutassam át, hátha létezik, amiről beszélsz.

De te nem vagy hülye, ezt pontosan tudod, ezért nem linkelsz. Mert nincs mit. Játszhatod az eszed és terelhetsz, hogy a másik a lusta, mikor már simán linkelhettél volna, és már el is olvashattam volna.

De mind jártunk suliba, klasszikus rizsázás meg időhúzás, amit művelsz.

És mindenkinek mondom, nem lesz link.

okt. 13. 14:42
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez a kérdés nem állja meg a helyét, nincs valóságalapja. Egyén és nem nemfüggő ki hogyan gondolkodik, cselekedik.
okt. 13. 15:01
 17/24 anonim ***** válasza:
15%
nem általánosítunk bla bla de férfiaknál általában az, hogy minden létező szubjektív gondolatukat és apró érzelmüket egy megmásíthatatlan racionális igazságként élik meg.
okt. 13. 15:32
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

Férfiként válaszolok. Tehát mi hiányzik szerintem a nők gondolkodásából? Párkapcsolati témában? Ez a kérdés?

Igazándiból azt tudnám mondani, hogy semmi. Akiből hiányzik valami számomra, azzal nem jövök össze, ilyen egyszerű. Mégis 10 éve vagyok kapcsolatban, tehát csak találtam olyat, akiből nem hiányzik számomra semmi.

Tehát azttudom mondani, ha te folyamatosan olyat találsz csak, aki mellett hiányérzeted van, akkor arra ne tekints hosszútávú kapcsolatként, mert folyton az lesz a gond.

okt. 13. 17:05
 19/24 anonim ***** válasza:

Pasiknál ami irritál: ha szex van akkor minden van gondolkodás. Kapcsokat nem kell, érzelmek csak teher, meg fel is lehet egyébként fordulni is.

Nőknél: jaj foglalt de kit érdekel, azért is kefélek vele, nem az én hibàm semmi.

okt. 13. 17:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Feledékeny, figyelmetlen.
okt. 13. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!