Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy a feleségem egy másik csaj jelenlétében kb olyan volt mintha megkukult volna?
Mi válthatta ezt ki belőle szerintetek?
Az alaptermészete egyáltalán nem ilyen, és csak akkor vált ilyenné amikor a csaj megjelent. De miért?
Rá se lehetett ismerni.
1
Kérdeztem, de nem mondott semmi konkrétat, kb úgy csinált mintha nem értené a dolgot és terelte a témát.
De nem csak nekem tűnt fel a dolog.
3
Hát egy ősi női foglalkozás jutott neki róla eszébe, úgyhogy ez nem tudom mennyire jelentheti amit leírtál.
5
Ezt kifejtenéd? Akár privibe is jöhet, hogy pontosan mire is gondolsz.
Nem tudom, ez személyfüggő.
Én akkor szoktam megkukulni, ha a másik olyan szinten sötét és ostoba vagy olyan szinten taszító valami miatt, hogy egyszerűen semmilyen formában nem akarok vele kommunikációt folytatni.
7
Ez munkahelyi ügy miatt nem kivitelezhető. Mármint hogy ne kommunikáljanak.
9
Az durva lehetett, akkor jól elkergetted a csajt:)
A feleségem kolleganője tulajdonképpen, de mivel általában váltóban dolgoznak nem igazán találkoznak, csak ritkán. Nálunk volt a melóhelyen egy összejövetel, az egyik kollegám mondta hogy hozza azt új barátnőjét bemutatni, és ez a csaj volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!