Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek, ha a párotok feltűnően megnéz egy másik csajt/pasit a jelenlétetekben?
Hmmm attól függ. Ha nincs kettős mérce, - ezt úgy derítheted ki, hogy te is jól megnézed női szemmel az ő férfi ismerőseit az utcán a pasikat, és nem zavarja - akkor nála ez természetes dolog. Ő ebben nem lát semmit. És nem véli úgy, hogy ezzel megalázna téged.
Viszont sokszor van, mivel a férfiak, annyira nem empatikus lények, hogy bele sem gondol, neked ez, hogy esik.
Ennek legegyszerűbb módja, ha szólsz neki.
De van az ún nevezet, ellentámadásos módszer is, hogy te is ugyanazt teszed amit ő. És amikor felszólal, hogy ez őt zavarja, akkor megmondod neki, hogy te is épp ugyanezt éled áll, amikor ő tesz ilyet. És ilyenkor rendeződnek ezek a dolgok.
semmit, hadd nézze
nálunk ezt szabad
Szólni szoktam neki, hogy részemről rendben, ha bevesszük a csajt harmadiknak.
Amúgy nem zavar,csak jó zavarba hozni a páromat. Furcsa, de csak komoly dolgokból csinálunk problémát.
Én szólok is neki, hogy mit nézzen :)
Még a dögösebbek közül is engem választ úgy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!