Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a gondolkodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a gondolkodás és helyzet rendben van?

Figyelt kérdés

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Sziasztok!

A barátommal örökos vita tárgya a szülős téma.

A kapcsolatunk távkapcsolatként indult, neten ismertem meg, hazajött majd két hetet együtt voltunk, bemutatott a szüleinek. Nagyon jó hangulat volt és szimpátia.

Ezután visszautazott, kimentem hozza 4 napra, amit végig dolgozott(sajnos így tudta megoldani), majd eltelt pár hét és újra kimentem, akkor is dolgozott de volt két szabad nap.

A tesója nem messze lakik tőle, első alkalommal küldött nekem kis ajándékot, úgy volt találkozunk , de utolsó napra hagytuk, és rosszul voltam, ekkor akartam megköszönni az ajándékot, erre nem került sor.

Majd másodjára már nem akartam mert erőltetésnek éreztem, ugyanis mondta a párom hogy ez kb elvárás és mérges lesz az anyja ha ez nem történik meg(?).

Kevés időnk volt, távkapcsolat, és a nővéréről se mesélt túl jókat hogy azt a pici időt rá áldozzam.

Ezekután jött a gond, a párom hazajött a szülinapomra, akartunk menni a szüleihez, és az anyja kijelentette h oda nem megyek többet, stb.

Furcsálltam, írtam anyukájának hogy tudunk e beszélni? “Nem” majd letiltott..

Lehordott mindennek, mindennapos írkálás a párommak rólam stbstb. Elvileg az anyja baja az hogy nem mentem találkozni a lányával, az is a része a családnak.

Utólag kiderült hogy csak a lába volt bedagadva és emiatt nem akart vendéget.

A párom hazaköltözött hozzám, ez nem tetszett anyukának, nekem csak a pénze kell es a farka.. kihasználom, nagy dumás hazug nő vagyok, válasszon a párom..

Emellett elvárás volt h úgy menjen haza hogy az apjával is legyen meg az anyjával is( két külön műszak)

Volt olyan hogy hazament, de csak az apja volt otthon, de utaztak el, és szombaton haza kellett szintén mennie hogy az anyját is lássa.

Amikor kint élt, heti 1x beszéltek telefonon, 2-3 havonta jött haza. Most hogy itthon él, átjár heti 1-2, de az anyja hívta sírva hogy én nem engedem haza, nem is törődik velük, legalább ha nem megy át hívja fel érdeklődni..

Van egy családi csoportjuk, itt meg instán, oda írnak jó reggelt, társai, vicces videók.

Ha megyünk valahova első dolga beküldeni nekik..

Én is jóban vagyok az anyukámmal de nekem ez túlzás.

Most karácsony, hazajött nővére( akivel amúgy 1-2havonta van 5 napot mert kijár dolgozni)

Megbeszéltük h hétvégén készülünk, 24 együtt 25 család.

Anyja írta hogy “ azt mondtad hazajössz, itt a nővéred”

Azt írtad jössz, és punktum!

Az öccse lakik még otthon, 21 éves, neki még nem volt nője, barátom exeit is az elején kikezdte csak az nem derült ki a lányok számára, és a nővére exbarátja is ezen ment át.

A párom szerint ez csak féltés.😀

Mit gondoltok?

tegnap 18:07
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
100%

Kidobnàm az egész lereputtyot, mindenestül. Anyuci pici fia, elmebetegek a hàttérben.

Rövid az életem pszichológusosat jàtszani.

tegnap 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Igen jo atlatszo amikor a szulokre fogja az illeto a dolgokat. Rovidesen kiderul az ilyesmi. Az a gond,amikor a cimedet is tudja megvan neki a szemelyid fotoja .
tegnap 22:28
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
*pereputtyot
ma 01:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még most szabadulj meg a pasitól. Kell neked egy ilyen pokoli anyós, meg egy ilyen család? Ráadásul úgy, hogy a pasi se melléd áll, hanem egyetért velük. Tartsa meg anyuka a pici fiát, aztán legyenek boldogok!
ma 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!