Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ez a modell valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez a modell valóban nagyon top kategóriás nő? Vagy az is hozzáad hogy modell? Mi a véleményetek róla? 10/10?

Figyelt kérdés

[link]

Nőként kérdezem kíváncsiságból és mert aggódom hogy akkor nekem ennyire rossz az ízlésem

Számomra inkább kicsit alien arca van és nekem nem ő a szép nő, de a kommentekben is ajuldoznak tőle, illetve a barátja havonta több tíz milliókat költ rá... ezen a fotón is egy 15 millió forintos nyaklánc van rajta...

Ráadásul láttam a barátját és volt olyan szerencséje hogy nem csak hogy valószínű már inkább milliárdos mint milliomos, de fiatal is és nem is néz ki rosszul... szóval nem kell egy tipik sugardaddyvel lennie.

Szóval férfiak, valóban ő a 10/10 top nő számotokra?

febr. 16. 13:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Számomra végképp nem az, kifejezetten férfias vonásai vannak.
febr. 16. 13:04
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem kimondottan top 10-es számomra, de szép nő.

Szeretem a kicsit különlegesebb vonású nőket.

Top 10-es nő számomra arcra még mindig Jessica Alba, a fiatalabb Angelina Jolie.

Jelenleg pedig Sydney Sweeney is nagyon extra.

febr. 16. 13:27
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon fius vonasai vannak .. vannak ezek a lagyabb fius csajos arcuak mint a palvin barbi az meg megemesztheto 10/7 de ez a fajta 10/-2
febr. 16. 13:27
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem tízes inkább 8 az én megítélésem szerint.
febr. 16. 13:37
 5/18 anonim ***** válasza:
59%
A többi képén sokkal lágyabbak a vonásai. Magas, vékony, arcra és alakra is nagyon szép. Mondjuk én nő vagyok, biztos másképp látom.
febr. 16. 13:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szépnek szép nő, de szerintem annyira nem, hogy 10/10es legyen. Különleges arca van, amit igen, látom miért látsz alienesnek, nekem is ez az, amiért nem mondanám nagyon-nagyon gyönyörűnek, de tény, hogy elég szép.

Nálam aki megkaphatná a maxot, az ő: [link]

febr. 16. 13:53
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
eléggé északi típusú benyomást kelt
febr. 16. 13:57
 8/18 anonim ***** válasza:
15%

Leszbi csajoknak jo parti.....

40F truecel

febr. 16. 13:59
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik.

Szép szerintem nők peldául:

Marry Queen

Amanda Tapping

Missy Peregrym

Jodie Foster

Amy Adams

Cobie Smulders

Ez szubijektív de nekem ök szépek.

30F

febr. 16. 14:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

7,5/10

Nálam.

Nem egy klasszikus szépség, vannak erőteljesebb vonásai, és testre sem egy top kategória... elég girhes. Szép a vékonysága, de egy kis izom ráférne, vagy valami formásság... sosem fogpm megérteni, hogy a modellalkat miért csont és bőr. 🤷‍♂️

febr. 16. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!