Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ez a modell valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez a modell valóban nagyon top kategóriás nő? Vagy az is hozzáad hogy modell? Mi a véleményetek róla? 10/10?

Figyelt kérdés

[link]

Nőként kérdezem kíváncsiságból és mert aggódom hogy akkor nekem ennyire rossz az ízlésem

Számomra inkább kicsit alien arca van és nekem nem ő a szép nő, de a kommentekben is ajuldoznak tőle, illetve a barátja havonta több tíz milliókat költ rá... ezen a fotón is egy 15 millió forintos nyaklánc van rajta...

Ráadásul láttam a barátját és volt olyan szerencséje hogy nem csak hogy valószínű már inkább milliárdos mint milliomos, de fiatal is és nem is néz ki rosszul... szóval nem kell egy tipik sugardaddyvel lennie.

Szóval férfiak, valóban ő a 10/10 top nő számotokra?

febr. 16. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
10/8.
febr. 16. 14:17
 12/18 anonim ***** válasza:
febr. 16. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak egy a sok vonzó nő közül de nem top nő. Amúgy is lehet a természete kibírhatatlan és az is kell az összképhez.
febr. 16. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem rossz de nálam max8
febr. 16. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Na hát a 12. által linkeltnél százszor különbbül néz ki ez a nő.
febr. 16. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Szép nő, de nem 10/10. Az meg, hogy 15 milliós kutyaláncot aggat a nyakába, számomra elmondja a lényeget.
febr. 16. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Azt hittem, rég kiment már a divatból ez az undorító pontozás…

Miért foglalkozol ennyit egy olyan ember kinézetével, akit nem is ismersz?

Mit ártott neked, amiért ki vagy akadva, hogy kap néhány pozitív kommentet is?

Szexi alien arca David Bowie-nak volt, nem ezeknek a futószalagon gyártott instalányoknak, az egyszer biztos.

És az is, hogy ezernyi tulajdonsága van a kinézetén kívül, ezért látatlanban elég nehéz jellemezni valakit.

Persze, szép, de amúgy semmi extra.

Engem egy elég népes magyar clean girl család tagjaira emlékeztet, akik elég aktívak most a közösségi médiában.

febr. 17. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem ezek a girnyo modell lanyok nem az eseteim , inkabb a 160-170 centi 60 kilos husi nagy feneku nagy mellu.
febr. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!