Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan valóban àtlag alatti nő (nem volt még kapcsolatban max szex de az is nehezen jött össze) aki véleményezne engem?
Sok kommentet olvastam ahol azt ìrtàtok (ha ugyan valóban nők ìrtàk) hogy mindig csak a nagyon ronda pasik talàlnak be sőt hajléktalan alkeszek,kìvàncsi vagyok én vajon az a kategória vagyok vagy sem. Érdekel hogy kinél mennyi esélyem lenne ha lenne egyàltalàn.
Viszont a kérdéshez nem akarok linkelni képet privàtban vagy egyéb médiàn bizalom utàn. Nem akarok napi szarra kikerülni.
Nem akarok ismerkedni legalább is nem ez a kérdés lényege.
Kortól függetlenül is ìrhattok Viszont 20-25-35 éves női véleménynek örülnék leginkább.
Nagyon remélem hogy nem kapok trollokat van elég gondom.
Sokkal jobb ha nem kapok privàtot/vàlaszt mintha trollkodàst bàntàst stb.
Az átlag feletti nőknél is ugyanugy betalálnak a selejtek. Mikor huszévesekre nyomulnak ronda vén kéjencek, a net tele van nőcsalo foglaltakkal házasokkal, a legtobbnek csak szex kell beleadni semmit nem akarnak a kapcsolatba meg stb.
Szépnek se könnyű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!