Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » KÉPEKKEL! Gyakori téma itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÉPEKKEL! Gyakori téma itt, hogy a férfiak akit átlagosnak neveznek, azok szépek, és a valóban átlagos lányokat észre sem veszik. Véleményeznétek, férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval én most csak 3 kategóriát csináltam, miszerint átlag feletti lányok, átlagos lányok, átlag alatti lányok.

Direkt nem azt írom hogy szép vagy csúnya, mert SZERINTEM valaki tarthat szépnek valakit attól még, hogy átlagos lánynak tartja. Vagy nem? Illetve olyan is lehet, hogy átlag feletti lányhoz nem annyira vonzódik kisebbségi komplexusok miatt, ezért annyira szép se lesz számára.

Kerestem pár képet a neten, és a saját szájízem szerint be is osztottam, SZERINTEM ki melyik kategóriába esik.

Szóval igazából az a kérdésem a férfiakhoz, ti hogy osztanátok be őket? Sorszámozok, de az nem jelenti hogy abban a sorrenben tartom őket szépnek.

Átlag felettiek:

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

Átlagosak:

8.

[link]

9.

[link]

10.

[link]

11.

[link]

12.

[link]

13.

[link]

14.

[link]

Átlag alattiak:

15.

[link]

16.

[link]

17.

[link]

Nem mondom meg a nemem. :D

2017. aug. 1. 14:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
24%

Akkor kezdem a sort.

1. Ne általánosíts!

A 15. képen szereplőt leszámítva (bár azt sem zárnám ki 100%-ra) simán bármelyiket el tudnám képzelni páromnak.

2017. aug. 1. 14:48
 2/29 anonim ***** válasza:
74%

Ennek semmi értelme. Mindenki más kategóriába rakná ezeket a nőket.

Mi értelme ennek a kérdésnek? Miért hasonlítgatod magad másokhoz?

Ha valakinek tetszeni fogsz, akkor ő átlag felettinek fog látni. Ez teljesen egyéni dolog, amit nem tudsz befolyásolni.

2017. aug. 1. 14:50
 3/29 anonim ***** válasza:
83%
Supermodels without makeup... Te csőbe akarsz húzni minket leányzó...
 4/29 anonim ***** válasza:
70%
#1 voltam, nekem a 9. képen szereplő nő jön be a legjobban!
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mind átlagon felüli.
2017. aug. 1. 14:51
 6/29 anonim ***** válasza:
36%
Pont a 15-öst néztem, hogyha vékonyabb lenne a szemöldöke és kiengedné a haját, szép csaj lehetne.
2017. aug. 1. 14:51
 7/29 anonim ***** válasza:
57%
Sokat dolgozhattál vele, de szerintem nem jó így. Nem is annyira a lányok különböznek, inkább a fotók, meg a sminkek. Az átalg felettiek között néhány esetben látható a smink nélküli verzió is, ami lelombozó. Az átlag alatti lányok pedig messze vannak a taszítótól. Nekem legjobban az átlagos csoport néhány tagja tetszik. Természetesek, szépek.
2017. aug. 1. 14:56
 8/29 anonim ***** válasza:
63%
Te komolyan ennyi idôt szenteltél ennek, hogy ezeket kivâlaszd és ide belinkeld..? :(...jézusom
2017. aug. 1. 15:00
 9/29 anonim ***** válasza:
44%
Átlagos arcok pl a vizes vb sportolónői, vizes hajjal, smink nélkül, fáradtan vagy boldogan. Nyilván a testük nem átlag, de az arcok igen.
2017. aug. 1. 15:00
 10/29 anonim ***** válasza:
76%

Aki egy agyonbotoxolt fejű Megan Foxra veri a farkát,annál szebbet ne lásson.

Miranda Kerrnek picit olyan fura,mongoloid szerű feje van (kicsi és széles),de amúgy csinos és szép szemű.

2017. aug. 1. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!