Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » KÉPEKKEL! Gyakori téma itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÉPEKKEL! Gyakori téma itt, hogy a férfiak akit átlagosnak neveznek, azok szépek, és a valóban átlagos lányokat észre sem veszik. Véleményeznétek, férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval én most csak 3 kategóriát csináltam, miszerint átlag feletti lányok, átlagos lányok, átlag alatti lányok.

Direkt nem azt írom hogy szép vagy csúnya, mert SZERINTEM valaki tarthat szépnek valakit attól még, hogy átlagos lánynak tartja. Vagy nem? Illetve olyan is lehet, hogy átlag feletti lányhoz nem annyira vonzódik kisebbségi komplexusok miatt, ezért annyira szép se lesz számára.

Kerestem pár képet a neten, és a saját szájízem szerint be is osztottam, SZERINTEM ki melyik kategóriába esik.

Szóval igazából az a kérdésem a férfiakhoz, ti hogy osztanátok be őket? Sorszámozok, de az nem jelenti hogy abban a sorrenben tartom őket szépnek.

Átlag felettiek:

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

Átlagosak:

8.

[link]

9.

[link]

10.

[link]

11.

[link]

12.

[link]

13.

[link]

14.

[link]

Átlag alattiak:

15.

[link]

16.

[link]

17.

[link]

Nem mondom meg a nemem. :D

2017. aug. 1. 14:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

Szoval szerinted Gisele atlag alatti... ahhoz kepest hogy VS modell (vagy volt, mar nem figyelem)

Nem akarom elkepzelni hogy hogyan viselkedsz ha meglatsz az utcan egy tenyleg atlagos vagy az alatti lanyt.

Ha lany vagy, nem javaslom hogy hasonlitgasd magad a VS modellekhez, felesleges, de latod hogy sokan nem ertenek egyet ezzel, majdhogynem az osszes modell a kepen.

2017. aug. 1. 16:14
 22/29 anonim ***** válasza:
90%
Remélem, nem jársz utcára, csak a számítógép előtt ülve vagy okostelefont nyomkodva próbálod elképzelni a kinti világot, mert a kegyetlen valóságtól valószínűleg sokkot kapnál.
2017. aug. 1. 16:14
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem mind átlagon felüli."-Dettó!

A kérdező kérdésének előzményét egy férfiszidó kérdésnél olvastam kb. fél órája, ahol a tetű férfiak minden nőt átlagosnak, vagy alattinak mondanak szerintük...

Gondolom innen jött a kérdező számára az ihlet, bár az hogy ő a szidalmazókat, vagy a szidottakat képviseli még nem derült ki számomra.

Kérdező én a szerinted átlag alatti nőket is vonzónak tartom (35F ként), bár igaz nem a 20-as kategóriában, ennek ellenére nem nagyon találnál olyan tini fiút aki nemet mondana nekik egy kötetlen harcúrra :)

Az átlag lány/nő, ha végigmész a sétálóutcán Győrben elhízott és többnyire alpári viselkedésű, ha ebből csak az egyik teljesül már bombanő és ezt ők is tudják!

Számomra pl. nagyon visszataszító mikor 20-25 éves 10/10-es kinézetű nők matt részegen, kiabálják a migránsoknak jobb esetben csak azt, hogy neked mekkora szalámid van???

Buszon mikor "szerencsésen" végzek melóhelyen elérem a diákbuszt, amilyen dumákat azon levágnak, kit mikor szippantottak le, hogyan rakták meg a fenekét, melyik apukának van a legfinomabb stb. Heti 1-2 nap még elmegy, de nem bírnám ki a hét minden napján ezeket az intelligens nőket végighallgatni.

Én ezekre mondom, hogy átlagosak, sajnos ez a magyar valóság!

2017. aug. 1. 16:43
 24/29 anonim ***** válasza:
84%

Ezek mind átlag feletti nők.

Mi a kérdés?

2017. aug. 1. 17:12
 25/29 anonim ***** válasza:
95%

Ezek mind egy kategóriák nagyjából. Átlag felettiek.

Ez mitől átlagalatti? [link]

Te hol élsz? A Marson? Ez a nő gyönyörű.

2017. aug. 1. 17:15
 26/29 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha ezek átlagosak meg átlag alattiak, akkor én többet ki se megyek a házból, hogy ne szennyezzem vizuálisan az utcákat...
2017. aug. 1. 17:16
 27/29 Diavolino44 ***** válasza:
54%

Az a baj, hogy egy atlagos no is visel sminket anelkul nem szoktak az utcara menni, a tizen-huszon-harminc eves nok viselnek sminket. Igy nincs kontroll csoport az utcan. Maximum annyi a kulonbseg, hogy nem profi sminekt viselnek.

Meg ezek kiragadott kepek. Pl a 12. lany a smink nelkuli kepen jobban nez ki mint full sminkbe.

Konnyebb kivalasztani aki nem jon be:

3.) szep arca van, de valahogy nem az esetem,

4.) tipikus latin tipus, amik nekem a szepseg skalan az utolso helyen vannak.

8.) o sem csunya, de nem az estem.

9.) nah hozza nem mennek oda az utcán ismerkedni, o tenyleg atlagos, semmi nincs ami megfogna benne.

16.) ha tippelnem kellene kubara tippelnek, latin tipus, nem jon be.

A tobbi viszont szep, kulonleges, vagy nagyon szep.

Nekem a hetes az a noi tipus ami az ideal.

2017. aug. 1. 17:28
 28/29 anonim ***** válasza:
64%
Értelmes dologgal nem tudod eltölteni az idődet?
2017. aug. 1. 18:10
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Az átlag felettiben sokkal kevesebb olyan nő van aki tettszik mint az átlagosban.

Az átlag alattit eltaláltad ők valóban nem szépek.

2017. aug. 2. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!