Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KÉPEKKEL! Gyakori téma itt, hogy a férfiak akit átlagosnak neveznek, azok szépek, és a valóban átlagos lányokat észre sem veszik. Véleményeznétek, férfiak?
Szóval én most csak 3 kategóriát csináltam, miszerint átlag feletti lányok, átlagos lányok, átlag alatti lányok.
Direkt nem azt írom hogy szép vagy csúnya, mert SZERINTEM valaki tarthat szépnek valakit attól még, hogy átlagos lánynak tartja. Vagy nem? Illetve olyan is lehet, hogy átlag feletti lányhoz nem annyira vonzódik kisebbségi komplexusok miatt, ezért annyira szép se lesz számára.
Kerestem pár képet a neten, és a saját szájízem szerint be is osztottam, SZERINTEM ki melyik kategóriába esik.
Szóval igazából az a kérdésem a férfiakhoz, ti hogy osztanátok be őket? Sorszámozok, de az nem jelenti hogy abban a sorrenben tartom őket szépnek.
Átlag felettiek:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Átlagosak:
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Átlag alattiak:
15.
16.
17.
Nem mondom meg a nemem. :D
Szóval az "átlag alatti" kategóriában is szupermodellek vannak smink nélkül.
Te jó ég, és akkor mi van a TÉNYLEG átlagos lányokkal?
Amúgy akiket linkeltél, azokat véletlenszerűen kategorizáltad? Ugyanúgy néznek ki kb.....
Mi ez a marhaság? Feltöltöd egy csomó modell-csaj fotóját?
Nem azért, de ez az egész rangsorolósdi hülyeség. Vanessa Paradis a fogai közti szünettel meg a véznaságával nem épp előnyös külsejű - de ha filmen látja az ember, elönti az "azannya, ez a csaj különleges!" érzés. Arról nem is beszélve, hogy miss Paradis - akire te jó eséllyel csak fintorognál - simán összejött Johnny Deppel.
hat ez azert egyaltalan ne. igy van... akiket belinkeltel mind atlagon feluli, javaresze lenyegesen atlag feletti.
a 15 os meg szinten elegge jo csaj lehet..m elegge el vagy te tevedve szerintem.... noi velemennyel eleg xar lwhwt megitelni hogy a masik no kb. mennyire vonzo...
24f
te most no vagy vagy meleg pasi?
miert kene mindkettonek vonzonak lennie a te izlesednek?
egyebkent szerintem neked semmi izlesed nincs is
johny depp a legjobb noket megkaphatja, a felesege is elegge jo no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!