Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » KÉPEKKEL! Gyakori téma itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÉPEKKEL! Gyakori téma itt, hogy a férfiak akit átlagosnak neveznek, azok szépek, és a valóban átlagos lányokat észre sem veszik. Véleményeznétek, férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval én most csak 3 kategóriát csináltam, miszerint átlag feletti lányok, átlagos lányok, átlag alatti lányok.

Direkt nem azt írom hogy szép vagy csúnya, mert SZERINTEM valaki tarthat szépnek valakit attól még, hogy átlagos lánynak tartja. Vagy nem? Illetve olyan is lehet, hogy átlag feletti lányhoz nem annyira vonzódik kisebbségi komplexusok miatt, ezért annyira szép se lesz számára.

Kerestem pár képet a neten, és a saját szájízem szerint be is osztottam, SZERINTEM ki melyik kategóriába esik.

Szóval igazából az a kérdésem a férfiakhoz, ti hogy osztanátok be őket? Sorszámozok, de az nem jelenti hogy abban a sorrenben tartom őket szépnek.

Átlag felettiek:

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

Átlagosak:

8.

[link]

9.

[link]

10.

[link]

11.

[link]

12.

[link]

13.

[link]

14.

[link]

Átlag alattiak:

15.

[link]

16.

[link]

17.

[link]

Nem mondom meg a nemem. :D

2017. aug. 1. 14:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%
Mi a szar, ha te ezeket így be kategorizálod, akiknek kb fele modell még az átlag alatti kategóriában is akkor meg se merem kérdezni, hogyha az utcán jön veled szembe egy valóban átlag alatti lány akkor elszaladsz vagy behánysz? Durva bele gondolni abba, ha többen így gondolkodnak mint te akkor én rólam, hogy vélekednének ezek az emberek. Akkor húzzanak az ilyen lányok zsákot a fejükre? 😂 El vagy te tévedve. Alapból ez a ketegorizálás is nevetséges. Érdekesek a nézeteid az már biztos.👏 Jár a kockacukor!
2017. aug. 1. 15:08
 12/29 anonim ***** válasza:
14%
#11 Mutass képet, és kiderül.
2017. aug. 1. 15:12
 13/29 anonim ***** válasza:
23%
1,2,3,9,14 a legszebbek. A 14-es kifejezetten szexis az ártatlanságával, akárcsak az 1-es. Őket elfogadnám barátnőknek. :) Egy-két kivételtől eltekintve szerintem pontos besorolás, ha már kategorizálni kell.
2017. aug. 1. 15:14
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

Szóval az "átlag alatti" kategóriában is szupermodellek vannak smink nélkül.

Te jó ég, és akkor mi van a TÉNYLEG átlagos lányokkal?

Amúgy akiket linkeltél, azokat véletlenszerűen kategorizáltad? Ugyanúgy néznek ki kb.....

2017. aug. 1. 15:18
 15/29 anonim ***** válasza:
26%
Nos, én szeretem az átlagos nőket, épp ezért nekem a 11-es és a 14-es tetszett a legjobban. Az átlag felettiekből a 2-est mondanám, de belőle nem nézem ki a normális gondolkodást. Pénzéhes típus, ahogy az átlag felettiek nagy része. Sokkal jobban szeretem az egyszerü, hétköznapi megjelenést, mintsem a csicsát. 24F
2017. aug. 1. 15:24
 16/29 anonim ***** válasza:
60%

Mi ez a marhaság? Feltöltöd egy csomó modell-csaj fotóját?

Nem azért, de ez az egész rangsorolósdi hülyeség. Vanessa Paradis a fogai közti szünettel meg a véznaságával nem épp előnyös külsejű - de ha filmen látja az ember, elönti az "azannya, ez a csaj különleges!" érzés. Arról nem is beszélve, hogy miss Paradis - akire te jó eséllyel csak fintorognál - simán összejött Johnny Deppel.

2017. aug. 1. 15:25
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit jöttök nekem azzal hogy szupermodell. A csapon is az folyik itt gyakorin, rondák a modellek, utcán minden második szebb. :D
2017. aug. 1. 15:33
 18/29 A kérdező kommentje:
Hát Miss Paradis nem lep meg, Johnny Depp pont hozzá illik. Kicsit sem vonzó egyik sem az én ízlésemnek. Különben sem a külseje miatt jött össze vele Mr. Depp, hanem mert beleszeretett gondolom.
2017. aug. 1. 15:35
 19/29 anonim ***** válasza:
79%

hat ez azert egyaltalan ne. igy van... akiket belinkeltel mind atlagon feluli, javaresze lenyegesen atlag feletti.

a 15 os meg szinten elegge jo csaj lehet..m elegge el vagy te tevedve szerintem.... noi velemennyel eleg xar lwhwt megitelni hogy a masik no kb. mennyire vonzo...

24f

2017. aug. 1. 15:37
 20/29 anonim ***** válasza:
77%

te most no vagy vagy meleg pasi?

miert kene mindkettonek vonzonak lennie a te izlesednek?

egyebkent szerintem neked semmi izlesed nincs is

johny depp a legjobb noket megkaphatja, a felesege is elegge jo no

2017. aug. 1. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!