Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban évről évre nehezebb egy átlagos férfinak ismerkedni? Régebben könnyebb volt?
2.: Szerintem egy nő azt várja el egy férfitól hogy kapjon figyelmet, szeretet, törődést, emellett meg tudjanak élni a fizetésükből (férfi és nő fizetését összeadva) de lehet csak én vagyok így ezzel...
21/L
Kedves 5-ös válaszoló! Nagyra értékelem azt hogy te ennyit vársz el a férfiaktól mert ez kéne hogy normális legyen, csak sajnos rajtad kívül kevesen vannak így ezzel, nagyon sok nő elvárja hogy a pasinak több száz ezres fizetése legyen, saját autója, saját lakása és a nő mellette minimálbérből simán el legyen, és legyen miből vásárolgatnia.
Az én barátnőm olyan mint te 5. válaszoló de iszonyat nehezen találtam rá. Nekünk kettőnknek nem az a célunk hogy gazdagok legyünk, mi annyit akarunk hogy legyen hol laknunk, tudjunk mivel közlekedni, tudjunk mit enni, és teljen normálisan a számlákra. Utazások terén is úgy vagyunk vele hogy egyenlőre belföldön inkább ismerjük meg saját kis hazánkat esetleg a régi Nagy-Magyarország részeit. Nem akarunk luxus körülmények közt élni. Én teszek azért hogy legyen tartalék pénzünk arra az esetre ha valami tönkremenne akár hűtő, bojler, mosógép, gáztűzhely, TV, laptop, akkor ne kelljen hitelt felvenni hogy másikat tudjunk venni.
Én személy szerint inkább éhen döglök mint hitet vegyek fel és évekig fizessem csak a kamatját hogy utána visszafizethessem azt amit kölcsön kértem.
Persze, régemn minden küönnyű volt, csak most nehéz:)
Arra nem gondoltál, hogy tegyél valamit azért hogy legyen barátnőd?
Már azon kívül, hogy itt elsírod, milyen rossz most pasinak lenni.
,,Manapság már egy egészen rendkívüli férfinek kell lenned ahhoz, hogy egyáltalában elérd a nők ingerküszöbét."
Igen, szinte mint az állatvilágban. Volt párom átlag nő volt külsőre, semmi extra. Nekem nagyon tetszett, de inkább a kémia volt erős, mint a külseje. Mégis szakításunk után kizárólag az átlag feletti férfiakat volt hajlandó észrevenni, minden téren. Ja és csak 24 éves. Én sem vagyok egy ronda férfi, talán kicsivel átlag felett. De úgy vannak vele a nők, ha megkapnak egy ,,jobb" férfit, akkor innentől nem érik be kevesebbel. Tiszt. a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!