Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az átlagos csajok túlnyomó többsége csak diplomás vagy leendő diplomás pasival hajlandó együtt élni ill. ismerkedni?
na íme, egy újabb provokatív semmit érő h..lye kérdés, egy életunt megkeseredett egyéntől!
a magad fajtátok kérdései már kezd uncsi lenni, mikor már a 100.-at teszitek fel!
Magyarországon jó pénzt általában diplomával lehet keresni vagy családi vállalkozással. Ezek a csajok meg jó életet akarnak, otthon sok időt magukra a pasitól és utazgatni. Ehhez első körben jól jön, ha már ismerkedéskor tudják, hogy van e a pasinak diplomája. És egy átlagos lány is simán válogathat a jelentkezők közül. Ha meg van 2 hasonló, akkor a diplomás nyer.
Én ismerkedéskor már el sem mondom, hogy minek tanulok, mert annyiszor tapasztaltam, hogy sokan akkor kezdtek jobban érdeklődni irántam, ha megtudták.
Én a saját életemet élem, nem egy olyan csoportét, akiket te itt leírtál, úgyhogy: semmi.
Egyébként neked mi dolgod velük, ha nem vagy olyan, mint ők?
Te is jó csajt akarsz magadnak: cékony, jó alakút, formás mellel és fenékkel, szép arccal, csinos pofival.
Akkor legsél felháborodva azon, hogy a nőknek a magas, jóképű, jókiállású férfiak kellenek, ha te nem olyan nőt keresel majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!