Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az átlagos csajok túlnyomó többsége csak diplomás vagy leendő diplomás pasival hajlandó együtt élni ill. ismerkedni?
18-as
Van diplomám, kettő is, és nem büfészakos.
De ettől még igaz az, hogy manapság minden parasztnak lehet valamilyen diplomája.
Viszont úgy látom, egyet értünk abban, hogy a diplomaalapú párkeresés hülyeség.
Utolsó, ha valóban van 2 nem büfészakos diplomád akkor nem kéne olyan bárgyúságokat állítani miszerint minden parasztnak lehet diplomája :) Mert egy komolyabb szakon a társaság seperc alatt megfeleződik....úgy hogy minden parasztnak lehet VALAMILYEN diplomája az már más...
Amúgy papír alapján tényleg hülyeség párt keresni. Érdeklődés alapján viszont nem. Ez meg néha a munkakörtől, sulitól függ.
Nekem inkább az számít, hogy szellemileg egy szinten legyünk, hasonló legyen az érdeklődési körünk, tájékozott, művelt, intelligens legyen a férfi. Ezt könnyen ki lehet szűrni személyes ismerkedésnél. Párom is úgy volt jó ideig, hogy nem lesz diplomás (elkezdett egyetemet, de egy mumus tárgyon, ami elég nehéz volt, többször is bukott)... engem ez nem zavart.
De pl. társkeresőn tuti, hogy beállítanám szűrőnek azt, hogy diplomás, ha épp párt keresnék, mert ha tetszik, ha nem, a diplomások között jobb arányban vannak a tájékozott, tanult emberek, és a nem diplomásak között meg jobb arányban vannak a tanulatlan faragatlan prolik. Ezzel jó pár "gyári munkás vagyok, szabadidőmben nézem a focit meg a Való Világot, színházat kívülről sem láttam életemben, szépirodalmat pedig még suliban sem olvastam" jellegű embert ki lehet szűrni.
#23: "Ezzel jó pár "gyári munkás vagyok, szabadidőmben nézem a focit meg a Való Világot, színházat kívülről sem láttam életemben, szépirodalmat pedig még suliban sem olvastam" jellegű embert ki lehet szűrni."
Ezzel a kijelentéssel megint a diplomás=okos/intellektuális/művelt sztereotípiának adsz igazat. Nézd! Én korábban mérnökképzésen tanultam (most váltottam szakot, mert elegem lett belőle) és elárulom neked, hogy az informatikai pályán (a vagyonomat rátenném) sokkal több az agyban beszűkült, igénytelen, már-már autista jellemvonásokat magán hordozó műveletlen egyén, mint egy valamire való OKJ-s képzésen (könyvelő, CNC-s stb.). Saját magam tapasztaltam, hogy az informatikusok jelentős része, teljesen beszűkült gondolkodásmóddal rendelkezik, akik az anime/pc játék/agybutító film szentháromságnak a rabja. És ők is diplomások lesznek, amely számodra elegendő szűrő a társkeresésben. Egy olyan emberrel - dacára, hogy egyetemet végzett - hogy akarsz majd szépirodalomról, színdarabról vagy bármi más intellektuális dologról beszélgetni. Az a baj, hogy te is feketén-fehéren látod a világot és ezekbe bele sem gondolsz. Ja és rengeteg informatikus - halkan megjegyzem - néz focit, olvas bulvárt és úgy szívja a cigifüstöt a cég parkolójában kajaszünetben, mint egy utolsó senkiházi gyári melós. Na kíváncsi vagyok, hogy a kommentem után te erről hogyan vélekedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!