Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csak egy portás 300 ezer nettóért annak milyen típusú nőre van lehetősége?
21
Kb 500 dolgozóból van 50 - 60 év feletti. Nem mondanám hogy ez nyugdíjas állás. A cégnek a többi szolgálati helyéről beszélek nyilván. Akik ugyan abban a munkakörben vannak mint én. Röviden: kevés az idős portás /Őr
Ez is olyan mende monda csak ami elterjedt hogy milyenek a portások.
Nekem a legkönnyebb munkanapon is megvan a 10 km séta. Mások túrázni mennek havi egyszer ekkora távra, én meg minden harmadik nap teljesítem ezt a távot. Persze az én közvetlen főnököm is gyakran jön azzal “nektek a legjobb” , “ültök egész nap” stb mikor kb 500 métert nem tesz ő meg autó nélkül egy nap alatt. 10x annyit mozgunk mint ő. De ez van el terjedve hogy a a portás semmit nem csinál.
"De nem tudok már közelébe se kerülni annak ami 25 évesen voltam. (Most 34 vagyok)"
De tudnál. Ha neked csinosvékony kell, legyél helyesizmos.
23
Ez nekem nem olyan kőbe vésett dolog mint másoknàl. Ha nem deszka vékony hanem normal vagy van rajta pár kg attól még lehet számomra vonzó! Főleg ha a személyisége is rendben van!
Értitek ez általában a női oldal a keményebb! Ha egy srác total normális és tényleg csak 5-10 kg al tér el a vékonytól; már az is kövér nekik! Fordított helyzetben ha egy nő nem 45; hanem 50,55,60 de sokszor 65 kg még az is megfelel kb minden férfinek.
26
Tévedsz. Nem vagyok troll. Miért gondolod ezt?
Ad.1: dolgoztam vagyonvédelmi cégeknél irodai munkakörben. KIZÁRT, hogy 3 kilót adjanak egy, már ne is haragudj (bár jó eséllyel amúgy sem vagy az), recisnek/portásnak.
Ad.2: írod, hogy neked a vékony nők tetszenek, majd leírod, hogy te sahahaajnos puhos vagy, de azt sehol, hogy netán elkezdenél ez ellen tenni, csak a nyavajgás, hogy "jaj, így is van azért esély?....amúgy felszínesek a nők, úgyis a jóképű diplomás kell nekik...".
24
Egyrészt, termeszetesen dolgozom, másrészt, nem mamahotelben lakom, 18 éves korom ota, (kolesz, albi, majd saját lakas) nem, senki nem rakta alám!
Igy elvárhatom?
A kerdésemre nem feleltél
"Egyebként, neked miert vékony, diplomás, csinos nő kell? (Csak mert szerinted az ember a fontos, és nem a végzettsége munkája) akkor miert nem jó a 90kg.os dohánybolti eladó Marcsi?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!