Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki csak egy portás 300...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csak egy portás 300 ezer nettóért annak milyen típusú nőre van lehetősége?

Figyelt kérdés
Van neki egy vendéglátós szakmája és érettségije is. Igaz tudjuk hogy diploma nélkül mindenki fogyatékos. Legalábbis mindig erősen ki van ez hangsúlyozva. Meghúzva egy képzeletbeli határ és ki előtte ki utána van. Én még egy diplomás nőtől sem halottam hogy egy szinten emlegetné magàt egy takarítóval , postással vagy egy biztonsági őrrel.
2023. máj. 8. 06:02
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
0%
#29 Kár, hogy kamuzol. Egy nő nem tud önerőből egy saját lakást összehozni. Na jó, ha qrvaként dolgozol strici nélkül, akkor esetleg.
2023. máj. 9. 07:52
 42/42 anonim ***** válasza:

41

😅Tehat, egy férfi össze tud hozni egy lakast, de egy nő nem? 🤣csak ha k*rva? 👏👏👏

Tény, banki hitelem van, szoval végulis nem önerő teljesen. Igaz! De az önerőt, külföldi munkával hoztam össze, és nem k*rvaként...

2023. máj. 9. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!