Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért használnak még mindig online társkeresőt, amikor maguk is tudják(?), hogy csak egy illúzió?
10: Nem a vállveregetésért, hanem mert egy picit másabb feldolgozni úgy a sikertelenséget, hogy közben tudod, nem rajtad múlt, mert az esélyt megadtad. Kevésbé "gyilkos", mint megbánni életed végén, hogy meg sem próbáltad, pedig lehet, neked is összejött volna, mint jó néhányaknak.
Egyébként sem vagyunk egyformák, van, akinek a teljes, szép, kerek élethez igenis hozzátartozik, hogy van rendszeres és kielégítő nemi élete - nem csak magával... És ebben semmi egészségtelen nincs. Ha azt egészségesnek tartjuk, hogy van, aki akár egy életet is leél szex nélkül, csak masztival, akkor nehogy már az ellenkezőjére való igénybe beleálljunk, hogy az ám nem normális!
Kedves tízes.
Igazad van. Lehet élni egyedül is, de minek? Nekem semmilyen örömet sem nyújt az élet egyedül. De ha neked igen, akkor őszintén irigyellek.
Én jobban szeretek élőben ismerkedni de egyebkent nem olyan rossz a tinder mint egyesek leírják
Lehet ott simán párt találni akár hosszabb tartósabb kapcsolatra is
Csak a sikertelenek mindig a leghangosabbak ahelyett hogy rendbe szednék magukat
"Lehet ott simán párt találni akár hosszabb tartósabb kapcsolatra is"
Erezni ezt a targyiasitast a szavaidban.. mint ha valami proba baba lenne barmilyen nemu ember..
Én 10 hónap alatt nem találtam olyat, akivel működött volna. Barátnőm egyből, azonnal.
30 kiló köztünk a különbség. Ő már a sovány kategóriában van, én meg már majdnem I. Fokú elhízás. De amúgy nem számított a pasiknak hogy 42-es a ruhaméretem, rengetegen jelöltek. Nem egy olyan fèrfi jelölt be, aki külsőre hasonlóan vonzó mint én. Aki vonzóbb, az sajnos csak szexet akart. Másokkal a szellemi színvonal nem volt azonos. Ez zavart a leginkább. Illetve a hasonló értékrend hiánya.
Szinte mindenki mamahotelben élt. Ez nálam elvi kérdés volt 19 évesen hogy nem akarok otthon maradni. Nekem nem jó, ha valaki a csodára vár, mert arra sem képes, hogy egy szobát kibéreljen. Ez valahol csak érthető.
Társkeresőn ismerkedtem meg a párommal 😊
És sokan a környezetemben
Türelem kell kivárni, hogy megtaláld a megfelelőt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!