Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság még működnek az online társkeresők?
Nem működnek. Minden csaj királylánynak érzi magát. Nekem most lett vége egy 8 éves kapcsolatomnak, vele online ismerkedtünk meg 2014-ben. Akkor kb. válogatnom kellett a csajok között, annyi randim volt.
Most kíváncsiságból regisztráltam, minden nő (30 felettiekről beszélünk) azzal van elfoglalva, hogy nézd meg az instáját, boros képpel pózol, a kutyája a mindene, két üzenetváltás után azt érzem, hogy az IQ-ja nagyjából 80. Szóval én letettem erről, jó kicsit egyedül, ahogy esik úgy puffan, majd lesz valami, nem görcsölök rá, mert csak felidegesít.
Működnek, le lehet őket tölteni :D
...értem a kérdést és a válasz: nem.
1.no vagyok ,de ugyan ezt el mondható én is csak a mai pasikrol!!!
....erről ennyit
Igénytelenség. Igénytelenség mindenhol.
Kb. így tudom leírni a társkeresőket röviden. És nem csak a fotókról meg a cv-kről (ami nem is cv, de mégis olyasmi célt szolgálnak a bevezető leírások) beszélek, hanem az üzenetváltásokról, viselkedésről.
Aki esetleg ismerkedne írjon privátban.
35N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!