Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek manapság még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek manapság még működnek az online társkeresők?

Figyelt kérdés
Mindig keresek, csak néha beleunok. Mondjuk 32 évesen már nem is érdekel annyira, mint 10 éve. :) Az utóbbi közel 1 évben viszont egyáltalán senki sem írt vissza. Legfeljebb 1-1 válasz érkezett néha, ami után végleg eltűnt a lány.
2023. okt. 6. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10#?
2023. okt. 6. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Igen, azoknak akik beleesnek abba a megfelelő 20%-ba.

A többinek kb. felesleges felregisztrálni.

2023. okt. 6. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Soha nem is működtek.
2023. okt. 6. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

13-as, ez így nem egészen igaz, pl. kb. 20 éve működött még.

Akkor még működött a "zsák a foltját" című dolog.

Frissdiplomás jogász barátnőm (nem túl szép, de helyes) összejött egy általános iskolai tanár pasikával, ma is házasok még. Körzeti védőnőnk (elvált harmincas) összejött egy jó fej technikus pasival. Ötvenes elvált boltos barátnőm összejött egy özvegy betegszállítóval. (Együtt vannak azóta is).

Most pedig már szerintem újra meg lesz a varázsa a személyes ismerkedésnek.

2023. okt. 6. 16:52
 15/15 anonim ***** válasza:
89%
Én kipróbáltam párat, egyiknél se volt sikerem
2023. okt. 6. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!