Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a mellméret mennyire fontos nektek ismerkedésnél? Figyelembe veszitek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 06:09
1/27 anonim válasza:
Igen, de csak annyira, hogy legyen minimum egy minimális. De ezt embere válogatja.
2/27 anonim válasza:
Nekem fontos.
A kicsi ciciket preferálom.
A nagy tejcsárdák taszítanak.
3/27 anonim válasza:
Nekem nem a mell, hanem a lábméret fontos. Nem szeretem a nagy melleket.
4/27 anonim válasza:
Semennyire, legyen egy jó kisugárzása, nőies legyen.
Egy ép és normális gondolkodás módja.
Ezt kimerem jelenteni hogy általában így van.
Az egyéb okok, hogy nagy vagy kicsi mell, kövér vagy vékony egyéne válogatja.
6/27 anonim válasza:
Nem fontos, mert a legtöbb melltartóban alig látni valamit. Esztétikailag a mell formája sokkal fontosabb, mint a mérete.
De igen, egy összhatás számít. Hatalmas mellek lapos fenékkel: nekem nem igazán vonzó összeállítás.
7/27 anonim válasza:
Kérdező, szereted, ha lerombolják az önbizalmadat, vagy miért kérdezel ilyeneket? 😅
8/27 anonim válasza:
Nem fontos, viszont, ha már szemmel láthatóan nagyok, akkor nem szimpatikus az adott nő.
9/27 anonim válasza:
A nő nem lesz szimpatikus? Rossz embernek tartod, ha nagy a cicije?
10/27 anonim válasza:
Legyen jo feneke combjai inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!