Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban fontos ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fontos ismerkedésnél, hogy egy 30 éves embernek már legyen lakása és autója?

Figyelt kérdés
Miközben a nőnek mondjuk egyik sincs.
jan. 17. 12:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
14%

Beugró

Nincs mehet a picsbe. Keressen egy igénytelen dagadt bálnát.

jan. 17. 12:53
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
legalább lakása legyen ilyen idősen, akár albérlet.
jan. 17. 12:53
 3/24 anonim ***** válasza:
88%

Legyünk kegyetlenül őszinték.

Ezt max a felső 10% talán ha el tudja érni.

jan. 17. 13:00
 4/24 A kérdező kommentje:
2 - Annak mi értelme van egyedül mondjuk egy vidéki városban? Dobod ki a havi 120k-t, akkor inkább az önerőre gyűjts. Bár arra is láttam itt példát, hogy férfiként ez a normális, de ha nő vagy akkor nem kell albérlet se, inkább gyűjtsd a pénz, felesleges pénz kidobás etc.
jan. 17. 13:08
 5/24 anonim ***** válasza:
67%
igen lehet önerőre gyűjteni, 30 évesig mit csinált? elbulizta magát?
jan. 17. 13:10
 6/24 anonim ***** válasza:
35%

Milyen önerő ember ?! Ma valami élhető városban szeretnél lakást/házat venni ahhoz ma kell 3 gyerek.

Hacsak nincs millió felett a nettód akkor nem tudsz annyi pénzr félrerakni ami elég az önerőhöz + a hitelkérelemnél kiröhögnek a bankban ha egy átlag magyar fizuval te 20-30 milliós lakossági hitelt szeretnél felvenni.

Milyen emberek vannak itt ?!

Gyere már fel a pincéből és nézz szét egy kicsit !

jan. 17. 13:13
 7/24 anonim ***** válasza:
55%

egy olcsó lakás 20-25 millió ft.

30 évesig ne mondd már, hogy nem tudott összeszedni 10 milliót, persze ha kb 20-22 évesen kezdett dolgozni. így cask 10-15 millió hitelre van szüksége.

jan. 17. 13:16
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
igaz, hogy itthon nehéz összeszedni, de ahhoz dolgozni is kell rendesen, nem pedig szórni a pénzt feleslegesen.
jan. 17. 13:18
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti milyen világban éltek, én 30 se vagyok és 12 millióm lesz másfél év múlva, simán kapon még1x ennyi hitelt (amit meg is kapok) és van egy 60m2es panelom. Mondjuk keresek havi 580 nettót, de tanultam is érte. Itthon lakok, évente 4-5 milliót lazán félrerakok
jan. 17. 13:20
 10/24 anonim ***** válasza:
48%

Aha persze kérdező.

Ez azt jelentené, hogy a havi kiadásod mindennel együtt nem lehet több mint 130eFt.

Ebben benne van a rezsi a benzin a ruha és az élelmiszer.

Ezen felül ha van valami hobbi illetve a szórakozás is.

Teljesen hihető.

#7 mutass már nekem 20-25 millió között egy lakást amire nem kell még kb 10et rákölteni és nem egy zsákfaluban van.

jan. 17. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!