Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted Budapesten vagy vidéki 100.000-es városban könnyebb 30 éves férfiként párt találni?
Tekintve, hogy Debrecenből is főleg pestiek akadnak horogra mostanság, szerintem adott a válasz.
De tény, hogy a személyes példám nem reprezentatív...
Amúgy megtévesztő lehet.
Az első osztálytalálkozón derült ki, hogy azok, akik a fővárosban tanultak tovább és vállaltak munkát, senkinek nem volt párkapcsolata. Akik viszont maradtak a kisvárosban vagy a megyeszékhelyen maradtak, mindannyiuknak kivétel nélkül stabil párkapcsolatuk volt (akár már komolyabb jegyesség,gyerek,stb.).
Teljesen megdöbbentünk, pedig azt hinné az ember, hogy jóval könnyebb találni egy nagyobb településen/fővárosban.
Szóval ez tényleg a véletlenen múlik, hogy hol talál Rád a szerelem.
Hát én 40 km-re lakok a fővárostól, de a városomban és annak 20-km-es körzetében kb 10 nőt ha feldobnak a társkeresők.
+ 10 km és feldob 100-at is de az mind pesti.
1 - én 2 debreceni csajba botlottam bele.
És nagyon jó volt rájuk esni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!