Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 30 éves nő (lány) Budapesten hol ismerkedjen - internet kivételével -?
Figyelt kérdés
Internetes ismerkedés kizárva, bármi más tipp jöhet.2012. febr. 6. 19:52
1/7 anonim válasza:
szerintem áruházban, na nem pláza, hanem supermarket.
órákat elvásárolgathatsz nézelődhetsz, és pasik is vannak nők is....és odaállíthatsz a pasihoz h segítenél azt ott levenni vagy ilyesmi.....és akkor köszönöm egy kávéra vagy valamire meghívhatlak...ez csak 1.
2/7 anonim válasza:
Bárhol ismerkedhetsz. Vannak konszolidáltabb szórakozó helyek, munkahely, sporttal vagy egyéb szabadidős tevékenységgel kapcsolatos helyszínek, kávézók.
Egyébként egy 30as férfinak fel fog tűnni szerintem bárhol ha próbálod felhívni a figyelmet magadra.
3/7 anonim válasza:
Akár itt is tudnál. De van egy ajánlatom számodra: meghívlak egy italra, és meglátjuk mi lesz :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket :))
2012. febr. 10. 22:16
5/7 A kérdező kommentje:
magánban is kaptam pár tippet, az nem Te voltál? (utolsó?)
2012. febr. 10. 22:19
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok:
nem, de ettől függetlenül áll az ajánlatom :)
7/7 anonim válasza:
Kevés az infó.
Szoktál eljárni szórakozni?
Mivel foglalkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!