Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban fontos ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fontos ismerkedésnél, hogy egy 30 éves embernek már legyen lakása és autója?

Figyelt kérdés
Miközben a nőnek mondjuk egyik sincs.
jan. 17. 12:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Pedig annyi, ha hiszed, ha nem. Mivel itthon lakok, havi 180nál több nem kell, 400 megy tartalékba, év végén 4,8m ft. Mondjuk váratlan kiadásra költök 400e forintot egy évben, akkor 4,4 misi. Nem egy nagy challange. 12 millió hitelt meg 12 évre kapok, havi 170e törlesztővel, teljesen fizethető. Számos nagyvárosban egyébként 20-25m ft között kapsz korrekt panelt.

Tájékozatlanságod és butaság nem az én hibám.

jan. 17. 13:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Még mindíg várom a linkeket a 20-25 milliós nagyvárosi lakásokhoz.
jan. 17. 13:51
 13/24 A kérdező kommentje:
Google segít, nem Budapestet kell nézni nyilván.
jan. 17. 13:59
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Erről beszélek barátom.

Osztod itt az észt a semmire. Pontosan tudom mennyibe mennek a kisebb lakások mert szeretnék én is venni de ilyen árban maximum egy 30nm kis putrit lehet venni ami annyira le van lakva, hogy megvétel után 6-8 millát még simán rá lehet költeni.

Szóval linkelj kérlek olyat ami nagyvárosban van, nincs lelakva és élhető méretű !

jan. 17. 14:03
 15/24 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Nem fogok itt neked többet keresgetni, ezek teljesen élhetőek és normál méretűek. A felújítás ráér később is, ha lesz rá zsuga, költözhető egy festés után. Az összes többi normális városban van ennyiért, talán Bp és Győr kivételével. Ettől olcsóbban 5 évvel ezelőtt se kaptál volna lakást. Ha meg olyat akarsz amire abszolút nem kell költeni, akkor újépítésű lakás, 50 misi.

jan. 17. 14:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem elég, ha van egy reális terved elköltözni. Mondjuk az kérdés, hogy addig hol szexeltek.
jan. 17. 14:09
 17/24 anonim ***** válasza:

Budapesten a panelek négyzetméterára is eléri már szinte a milliót pár helyen, de vidéken biztos olcsóbbak. (Csak random megnéztem, ahol anno panelben laktam, egy eladó panel 770 ezer / nm.) De otthon élve 10 év alatt lehet bőven spórolni. Nekem saját lakásban 200K körül van a fix kiadásom, de ebbe már bele van számolva a káros szenvedélyem is, ha nem dohányoznék, akkor 140 körül lenne, ennyi kell kajára meg rezsire, bérletre stb. Úgyhogy rejtély még mindig számomra, hogy a szülői házban élő 30-asok mire cseszik el a pénzüket, még ha vidéken 200-at keresnek, abból is majdnem 10 millió megvan 10 év alatt. De ugyanez igaz egy nőre is, tehát ha eljutnak oda, akkor már van 20 milliójuk egy közös hitelhez. (Már aki benne van ilyesmiben, én nem vennék soha közös lakást senkivel, de ez más téma.)

De a kérdésre válaszolva, nem várok el saját lakást, de legalább egy jogosítvány jól jön egy közös élethez, Budapesten nem akarok autózgatni, de legalább bérelni tudjunk egyet, ha messzebbre megyünk. Meg mondjuk legyen már annyira önálló, hogy maga után megcsinálta otthon is a háztartási melókat, ha azt látom, hogy a sütőt se tudja bekapcsolni nálam, vagy nem tudja, mivel kell felmosni meg mittomén, valószínűleg hamar kiábrándulnék.

jan. 17. 14:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki hogy van vele. Természetesen mindenki azt csinál amit akar, de én már ebben a nagy spórolásban nem hiszek. 3 év alatt egy 6 milliós hitellel és egy befektetéssel lett 30 millióm, előtte pedig 6 év alatt nem sikerült még 3 milliót se. Ráadásul nagyon sok mindent nem engedtem meg magamnak, mert spórolok. Tényleg csak arra költöttem, ami szükséges volt. Szerintem ez így nem élet, de ez tényleg csak az én véleményem.

Hogy a kérdésre is válaszoljak. Igazából ez teljesen egyénfüggő. Vannak nők, akik "megkövetelik" a saját lakást. Vannak, akiknek elég az albérlet. Valaki azzal is kiegyezik, hogy albérlet több lakótárssal. Engem személy szerint az sem zavar, ha otthon lakik, ha ettől függetlenül tud és akar önálló lenni. Az, hogy ki hol hajtja álomra a fejét, az oly mindegy, de a lényeg az számomra, hogy ne anyuka mossa a kódos gatyát és éhen azért ne haljon ha nincs otthon senki.

31/N

jan. 17. 14:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Helikopter is kell. Ha nem vagy az, akkor bukta.
jan. 17. 14:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Yact is kell
jan. 17. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!