Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?
Egy ideje társkeresőzöm, elég standard/átlagos csajokkal beszélgetek. Mondjuk ötből négynek, a munkaköréből gondolva, kb. 400 ezer forint sincs a fizetése. Az anyagi gondolkodásuk viszont egészen elképesztő. Olyan dolgokat írtak, hogy még én is néztem, pedig én ettől jóval többet keresek.
Pl.:
- évente háromszor szeretnének nyaralni
- házat akarnak építeni
- vadiúj mini coopert akar venni
- szinte minden hétvégén városokat akar nézni
- fancy étteremekbe szeret csak kajálni
- 3 napos kiruccanások külföldre repülővel
Ezek hol élnek? Ilyen fizetéssel kb. a hónap végéig lehet kihúzni, nemhogy ilyen életmódot élni.
Szerintetek a pénzes pasira várhatnak vagy csak álmodoznak?
Jaj már megint te...
Bolti eladónak nem adsz esélyt tudjuk. Akkor ne foglalkozz velük, keresgélj diplomás 600-700e keresetű nők között és szakadj már le a 300-400e keresetű nőkről örökre.
Szívesen.
De a sugar daddy nem rossz ötlet.
Legyen parfüm, mk táska, autó és minden.
Én nem kínlódik szegény bolondokkal amíg van rá lehetőségem.
eeeeeedes fszom😂
hisztike hisztike.
Tiszta sor, tehát lényegében egy élő inkubátort keresel magadnak, kérdező. Azért remélem, már a kapcsolat kezdetén közlöd velük, hogy ha a viszonyotoknak / házasságnak vége, mennek az utcára, legalábbis úgy volna a tisztességes.
Béranya szerintem problémamentesebb volna.
Azért nem minden táskereső ilyen. Én férjemet 18 éve imertem így meg azóta együtt vagyunk. Persze tudom a világ változik akkor még az volt picit fura ha valaki online ismerkedik.
Kérdező nem minden nő ilyen. Akiket én ismerek baráti körben egy sem. Én azt mondom lehet ott is párt találni aki normális csak nem könnyű.
Bár az évi 3 nyaraláson jót nevettem. Felajánlható a gyerekmedence a kertben :D
Szerintem erre az tud válaszolni aki ilyen beállítottságú.
Mondjuk ellenpélda is van amit én tapasztaltam kkor meg az ismerősök most, hogy a pasik 99% csak szexet akar.
Amikor megismerkedtem a férjemmel, ideköltöztünk az ő házába.
Gyereket szültem, neki is minden álma volt a gyerek.
Akkor jöttek a gondok. Minden apróság miatt szemétkedett, és a pofámba vágta hogy az ő háza és takarodjak ha nem tetszik.
Pedig 20 évvel idősebb és nem jóképű , nem válogathat, én pedig 10 perc alatt találnék olyat aki örülne nekem mint majom a farkának.
Megcsaltam ,elköltöztem 6 hónapra. Jött mint a pincsikutya, sírt hogy nélkülem nincs értelme az életének stb stb.
Mondtam neki hogy oké kisapám de akkor legyen valamink ami közös.
Azóta építkezünk. Megy rá a tető jövőhéttől.
Ezzel csak azt akartam mutatni hogy senki ne is álljon le csak úgy , ne szüljenek a nők a semmire , mert a hím simán kidobja az utcára, akár a gyerekkel együtt is.
Csak olyannak szüljetek aki nyújt is valamit. Aki félti a sajátját az nem partiképes, nem való családapának!
"Az egyenlőség világában egy nőnek is lehet tartaléka egy ilyen helyzetre."
Azzal viszont ugye tisztában vagy, hogy ha a nőnek is van egy, a tiedhez közeli mértékű megbízható jövedelme, akkor válás esetén, hacsak nincs valami extrém gikszer vele (a nővel), KIZÁRT, hogy neked ítéljék a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!