Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?
Egy ideje társkeresőzöm, elég standard/átlagos csajokkal beszélgetek. Mondjuk ötből négynek, a munkaköréből gondolva, kb. 400 ezer forint sincs a fizetése. Az anyagi gondolkodásuk viszont egészen elképesztő. Olyan dolgokat írtak, hogy még én is néztem, pedig én ettől jóval többet keresek.
Pl.:
- évente háromszor szeretnének nyaralni
- házat akarnak építeni
- vadiúj mini coopert akar venni
- szinte minden hétvégén városokat akar nézni
- fancy étteremekbe szeret csak kajálni
- 3 napos kiruccanások külföldre repülővel
Ezek hol élnek? Ilyen fizetéssel kb. a hónap végéig lehet kihúzni, nemhogy ilyen életmódot élni.
Szerintetek a pénzes pasira várhatnak vagy csak álmodoznak?
Már miért nyalnám bárki seggét fényesre?
Főzni mindenki tud, nem várhatod el, hogy csak a nő tegye úgy hogy mellette dolgozik is. Nonszensz
A hagyományos verzióban, amikor a férfi eltartotta a családot, akkor ez volt a mód. Manapság, ha a férfi eltartaná a családot és a nő abszolút nem dolgozna, akkor se kapná meg a nőtől azt a régi bánásmódot.
Egyébként jobb ez a világ így, dolgozzon csak mindkét fél az egyenlőség szellemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!