Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi "anyagias"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?

Figyelt kérdés

Egy ideje társkeresőzöm, elég standard/átlagos csajokkal beszélgetek. Mondjuk ötből négynek, a munkaköréből gondolva, kb. 400 ezer forint sincs a fizetése. Az anyagi gondolkodásuk viszont egészen elképesztő. Olyan dolgokat írtak, hogy még én is néztem, pedig én ettől jóval többet keresek.

Pl.:

- évente háromszor szeretnének nyaralni

- házat akarnak építeni

- vadiúj mini coopert akar venni

- szinte minden hétvégén városokat akar nézni

- fancy étteremekbe szeret csak kajálni

- 3 napos kiruccanások külföldre repülővel

Ezek hol élnek? Ilyen fizetéssel kb. a hónap végéig lehet kihúzni, nemhogy ilyen életmódot élni.

Szerintetek a pénzes pasira várhatnak vagy csak álmodoznak?

2024. febr. 2. 10:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
96%
Ha megtalálják az igényeikhez megfelelő embert akkor miért ne várhatnának el amit akarnak? Max koppannak, de ez már az ő bajuk nem a tied.
2024. febr. 2. 10:35
 2/63 anonim ***** válasza:
95%
Siman talalnak olyan ferfit aki tudja ezt nekik biztositani. Akkor meg miert nem várnák el?
2024. febr. 2. 10:36
 3/63 A kérdező kommentje:
Ilyesfajta igényekhez átlagos férfi nem fog vagy nem tud alkalmazkodni és ezek nem azok a kaliberű nők, akik a pénzes csávóknak kellenek.
2024. febr. 2. 10:36
 4/63 anonim ***** válasza:
96%
Akkor így jártak :D még mindig nem neked kell ezen aggódni
2024. febr. 2. 10:37
 5/63 anonim ***** válasza:
18%
Társkeresőn csak az alja söpredék ismerkedik, így nem értem min csodálkozol.
2024. febr. 2. 10:38
 6/63 A kérdező kommentje:
5 - Ja, ez igaz. Én kb. két hete vagyok fenn és épp most töröltem magam. Volt jó sok matchem, de teljesen elment tőle a kedvem ezekután a beszélgetések után.
2024. febr. 2. 10:41
 7/63 anonim ***** válasza:
66%
Biztos abban nőttek fel hogy egy ferfi biztosit mindent a családnak.
2024. febr. 2. 10:41
 8/63 A kérdező kommentje:
7 - Igen, lehetséges. Anno a férfi biztosította az anyagi dolgokat és a nő cserébe kb. fényesre nyalta a s***ét. Manapság már egyenlőség van és egyik nő se nyalná fényesre a férje s***ét, sőt jó pár kapcsolat után azt kell mondanom, hogy a hagyományos női készségek terén elég sok gond van (speciel a főzésben vagy a legnagyobb).
2024. febr. 2. 10:46
 9/63 anonim ***** válasza:
94%

Már miért nyalnám bárki seggét fényesre?

Főzni mindenki tud, nem várhatod el, hogy csak a nő tegye úgy hogy mellette dolgozik is. Nonszensz

2024. febr. 2. 10:49
 10/63 A kérdező kommentje:

A hagyományos verzióban, amikor a férfi eltartotta a családot, akkor ez volt a mód. Manapság, ha a férfi eltartaná a családot és a nő abszolút nem dolgozna, akkor se kapná meg a nőtől azt a régi bánásmódot.

Egyébként jobb ez a világ így, dolgozzon csak mindkét fél az egyenlőség szellemében.

2024. febr. 2. 10:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!