Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi "anyagias"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?

Figyelt kérdés

Egy ideje társkeresőzöm, elég standard/átlagos csajokkal beszélgetek. Mondjuk ötből négynek, a munkaköréből gondolva, kb. 400 ezer forint sincs a fizetése. Az anyagi gondolkodásuk viszont egészen elképesztő. Olyan dolgokat írtak, hogy még én is néztem, pedig én ettől jóval többet keresek.

Pl.:

- évente háromszor szeretnének nyaralni

- házat akarnak építeni

- vadiúj mini coopert akar venni

- szinte minden hétvégén városokat akar nézni

- fancy étteremekbe szeret csak kajálni

- 3 napos kiruccanások külföldre repülővel

Ezek hol élnek? Ilyen fizetéssel kb. a hónap végéig lehet kihúzni, nemhogy ilyen életmódot élni.

Szerintetek a pénzes pasira várhatnak vagy csak álmodoznak?

2024. febr. 2. 10:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
7%

"Ha majd a férfiak valaha eljutnak arra a szintre, hogy nem minden a szex"

Attól még hogy neked nem minden a szex, lehet másnak minden a szex. Én pl tökéletesen elvagyok most egy nimfomán nővel szexkapcsolatban. Ettől én alacsonyabb szinten vagyok? Úgy érzem kicsit magad körül forog a világ nálad.

Csak azért mert neked nem minden a szex, az nem azt jelenti, hogy az a jó, és más meg a rossz...

2024. febr. 2. 11:29
 32/63 anonim ***** válasza:
86%

Femcel teória, oké.... Akkor amiről te beszélsz az meg incel teória. :)))

Érdekes itt picsogsz, hogy a nők milyen pénzéhesek, de te állsz velük szóba! Nem jól szűrsz, van egy típusod és beléjük futsz. Talán hogyha nem csak azt néznéd, hogy jól néz ki az a nő akkor lenne több merítésed.

Mondjuk ha semmit se tudsz nyújtani pénzen kívül akkor nem tudom mi a problémád. Kidejeze anyagias nők illenek hozzád. Ha meg még pénzed se van és még egy rusnya idióta is vagy akkor ne csodálkozz, hogy kutyának se kellesz. Egyértelműen hogyha tudnád az ALAPOT nyújtani akkor nem picsognál, nem másokban keresnéd a hibát. Tipikus incel vagy, nem tudom hogy nevessek rajtad, vagy inkább sajnáljalak komolyan. Egyébként az "evolúció" természetesen "választ" a selejtek és nem selejtek között, te nyilván az első vagy azért nincs esélyed. :)

2024. febr. 2. 11:29
 33/63 anonim ***** válasza:
89%
A felmeres alapjan atlag 3 gyereket szeretnenek a magyar nok vallalni. Erre van 1,5. Ha valakit a vagyairol kerdezel, akkor miert lepodsz meg azon, hogy az nimcs pariban a lehetosegeivel? Utana jon a kovetkezo kerdes, hogy a kulonbozetet veled akarja kifizettetni? Nyilvan nem. Itt bukik a fejtegetesed.
2024. febr. 2. 11:32
 34/63 A kérdező kommentje:
32 - Jajj jön az incelezés, a szokásos. Gondolom vagy kemény 10/2-es dagadt csaj és itt éled ki magad miközben a metróra vársz. :'D Taka van selejtkém.
2024. febr. 2. 11:33
 35/63 anonim ***** válasza:
100%

#31:

Normális jelenséget taglaltam: pénz vs szex.

Ha mindkettő félnek megfelel az az állapot, vagy a szexkapcsolat ki vagyok én, hogy elítéljem őket? Nyugodtan csinálják. Attól még nem kevesebbek tőlem egyáltalán. Nem tudom miért költesz hozzá amikor eleve szexkapcsolatot szóba se hoztam. Én érdek-kapcsolatról dumáltam.

36/63 anonim ***** válasza:
Nőként egy ilyen igényű nőt sem ismerek egy kivételével, aki egy agyon plasztikázott insta "modell" két sugar daddyvel. Ebben a kaliberben meg ne csodálkozz...
 37/63 anonim ***** válasza:
78%

"Nincstelen emberekkel nem kell leállni. Én se állok le olyan nőkkel, akik jóval alattam helyezkednek el a társadalomban."

Magyarországon kasztrendszer van.

2024. febr. 2. 11:34
 38/63 anonim ***** válasza:
94%

#34:

Gyenge vagy nagyon. Te kezdted a femcelkedést amúgy és nem én.

Lehetek bármilyen, de akkor se jönne össze veled se femcel, se normális, se pénzéhes nő, mert látni mennyire gyűlölöd a nőket. Őket hibáztatod a saját szerencsétlenséged miatt ahelyett, hogy magadba néznél, hogy vajon nincs-e probléma veled.

Jó ha tudod, hogy a nők inkább macskáznak, kutyáznak, mint hozzád hasonlóakkal együtt legyenek. Úgyhogy rendesen megszívtad. :DDD

2024. febr. 2. 11:37
 39/63 A kérdező kommentje:

36 - Én sajnos igen és nem premium, insta csajok voltak.

37 - Nincs kasztrendszer. Felsőfokú képzettségem van és jó keresetem, mit kezdjek egy eladóval vagy egy árufeltöltővel, benzinkutassal és társaival? Hát semmit. Ez is szimplán egy természetesen dolog. Az emberek a hozzájuk hasonló szinten lévőkkel ismerkednek.

Nőként te se kezdenél egy gyári munkásssal, ha te pl diplomás közgazdász vagy.

2024. febr. 2. 11:37
 40/63 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem szabad lejjebb adni a nőknek.

Nem egy hím fogja meghatározni a vágyaimat, igényeimet. Nekem nem kell sóher bolond és nem adom alább.

Ha én 10/9 vagyok, rondával sem fogok szóbaállni.

És nem érdekel ha valaki pénzéhesnek tart, találok olyat aki nem sajnál tőlem egy vacsorát! Pont holnap megyek is a nyugatiba , utána pedig vásárolni, ezt mind a westendben. Megeszünk egy jó csirkés menüt.Nem fogok otthon ülni lelkiismeretfurdalással hogy nekem milyen nagy igényeim vannak.

2024. febr. 2. 11:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!