Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy nagyon anyagiasak azok a nők akik
elvárják a saját lakást és autót?
Mert anyagiasak!
Az a nő aki elvárja mindazt amit írtál, és még többet is, az mit hoz be egy kapcsolatba? Egyenjogúság van nemde? Akkor ő is tegyen le az asztalra ugyan annyit amit elvár. Nem tud, akkor még addig nyujtozzon ameddig a takarja ér, persze ha van takaroja!
2024. jan. 21. 15:54
Azért anyagias mert azt hiszi azzal hogy le tesz egy gyereket adott esetben az asztalra el van végezve a munka. Fel se merül benne, hogy ne adj isten bele adjon a lakás árába vagy a kocsi fenn tartásába.
Nehéz szülni de 25 évig anyagilag eltartani egy nőt és a gyereket az is nehéz.
Ezen a ponton sok nő hirtelen el felejti az egyenlőséget. Ami amúgy is csak egy láz állom.
Bennem vissza taszító érzést kelt, hogy ha egy nő azért jön össze velem mert van lakásom meg autóm és értelmiségi munkát végez. Túl idealista, vagyok de szerintem az egymás kölcsönös szeretete miatt kell össze jönni. És gyermeket is úgy kell vállani hogy nem anyagika miatt khm khm CSOK.....
Személy szerint engem nem érdekel a nő munkája anyagi állapota. Nem az alapján vallogatok.
2024. jan. 21. 15:59
1
Az a baj, hogy szerintetek akkor is anyagias, ha képes azt nyújtani, amit elvár...
2024. jan. 21. 16:01
Mivel nekem is van mindkettő, ezért el is várom. Anyagias lennék? Nem, csak nem fogok pasit furikázni meg elszállásolni.
2024. jan. 21. 16:02
Amikor képes nyújtani amit elvar akkor megint csak sok nő elvárja, hogy a férfi úgy kenyeztesse mintha hercegnő lenne napról napra, évről évre és ha a férfi elfelejti a "feladatát" vagy kifejti nemtetszését vmi kapcsán akkor a férfi már nem szereti, nem tiszteli. Annak az oka a felszínes, önző gondolkodas, ami általában szeretethiányból, önbizalomhianybol fakad és a férfi tehet bármit akkor se elég. Úgyhogy az anyagias gondolkodás nem merül ki abban, hogy nincsenek egy szinten egyáltalán...
2024. jan. 21. 16:08
Inkább az a gáz, hogy arra nem gondolnak, hogy nincs garancia a kapcsolatra. Váláskor meg marad is minden a pasié. Gyerekkel albérletezni meg még nehezebb lesz. Ezért sokan kénytelenek lesznek maradni a pasi mellett, aki ráadásul vagy ad neki pénzt, vagy élvezettel költi magára miközben a nő csak vegetál. Jobb stabil alapokkal kezdeni a nőnek is az életet, úgy nem válik kiszolgáltatottá.
2024. jan. 21. 16:10
#4!
Nem lenne mind a kettő, akkor viszont te elvárnád hogy téged furikázzon igaz? Most gondolj bele abba ha nem lenne.....
2024. jan. 21. 16:17
#1 én nőként teljesítem ezeket, és csak ugyanazt várom el, amit én is nyújtani tudok, mégis megkaptam az oldalon több kérdés alatt, hogy felszínes és anyagias vagyok.
2024. jan. 21. 16:23
A #4 az egyik példa rá, hogy milyen negatívan gondolkodik a férfiakrol: ha neki kell elszallasolni, furikaztatni akkor a férfi biztosan lehuzza, DE nem tetszik neki, hogy az anyagias nok elő vannak szedve holott egy csomó no az. Megha meg is van minden mint rajtengedely akkor is a férfinak teljesitenie kell még több téren amivel nincs gond ha ő is teljesít fordítva. A probléma az amikor mégse jon össze a kapcsolat hosszú távon, vagy még kémia se van. Egyedül marad egy pár nő és sirankozik, hogy miért amikor ő csak várta a herceget. XD
2024. jan. 21. 16:25
#1 vagyok.
Gondolom azért kaptad meg mert egy kalap alá vesznek minden nőt. De a nők 90%-a anyagias.
2024. jan. 21. 16:26
Kapcsolódó kérdések: