Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta lett ekkora slágertéma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta lett ekkora slágertéma ez a saját lakás, autó téma?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban mintha futószalagon gyártanák ezeket az „ismerkedéskor saját lakást/autót elváró nős” kérdéseket. És nem értem, hova lettek azok az emberek, akik rávilágítanának ezeknek a kérdéseknek az illetlenségére, életszerűtlenségére. Valahogy nem tűnik nekem se életszerűnek, hogy ismerkedsz egy csajjal, az meg elkezdi kérdezni, hogy milyen autód van, saját lakásban élsz-e meg mennyit keresel, miközben ezek bőven a „semmi közöd hozzá” kategória.

Korábban még azokat pontozták le erősen, akik nyomatták ezeket, ma meg ha valaki le merészeli írni, hogy tőle nem tapogatóznak ilyenek felől, azt jobb esetben lepontozzák, rosszabb esetben meg is hazudtolják.

Korábban a „Ronda vagyok, segítség!” típusú kérdések voltak a dominánsak az oldalon, ma meg ez a saját lakás/autó őrület folyik már a csapból is. Én 2 éve élek párkapcsolatban, 2-3 évvel ezelőtt még nem érzékeltem ezt a jelenséget Tinderen (ahol elsősorban ismerkedtem) és más társkeresőkön. Viszont felvetődött bennem a kérdés, hogy azóta ennyire megváltoztak volna a dolgok? Tényleg ennyire elterjedt ez a vagyontárgyak és fizetés felőli tapogatózás az ismerkedési fázisban? Egyszerűen mintha eltűnt volna az ellentábor, néhány kivételtől eltekintve, mert olykor jóképű, vonzó férfiak le szokták írni, hogy tőlük nem tapogatóznak ilyenek felől, velük egyet is tudok érteni. De velük nagyjából ki is fulladt az ellentábor.

A kérdésem az lenne, hogy személyesen ti magatok érzékeltek-e változást ebben, az elmúlt 2-3 évet tekintve? Jelentősen megnőtt-e az egzisztencia iránti érdeklődés mondjuk a 23-35 közötti női korcsoport részéről a 2-3 évvel ezelőtti állapothoz képest a társkeresőkön? NEM logikai levezetést kérek tőletek, hogy "válság van, biztos az az oka", hanem SZEMÉLYES tapasztalatokat szeretnék hallani a kérdésre. Köszi előre is.

2023. dec. 29. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
86%

Egyszerű,senki nem akar szulők,vagy rokonok szobája mellett szexelni,nem akar másokat kerulgetni,alkalmazkodni vagy éppen kiszolgáltatott lenni.

Két unitesóm házassága arra ment rá,hogy szulőkkel kellett lakni muszájból.

2023. dec. 29. 17:58
 2/89 anonim ***** válasza:
95%
Sok hülye redpilles podcast miatt van ez. Gyakorlati tapasztalata egyiknek sincs, ezért amiatt panaszkodnak, amit a neten hallanak.
2023. dec. 29. 18:01
 3/89 anonim ***** válasza:
75%
Legyen már egy hely ahova a férfi hazaviszi a nőt. Felnőtt ember vagyok, van saját házam, el tudok oda hívni valakit úgy higy csak kettesben legyünk. Hadd ne menjek át úgy hogy kerülgetem a szülőket. Ha én eló tudtam teremteni akkor ne legyen már luxus...
2023. dec. 29. 18:03
 4/89 anonim ***** válasza:
5%

A sok válogatós kivancsi lennek mennyire fanyalogna ha egy 30nm alberletben lakó férfihez kellene felmenni..

Erről ennyit

2023. dec. 29. 18:05
 5/89 anonim ***** válasza:
89%

"saját lakás, autó "

"mennyit keresel"

"egzisztencia iránti érdeklődés"

El vagy tévedve, de nagyon! Ezek mindig is számítottak.

2023. dec. 29. 18:05
 6/89 anonim ***** válasza:
52%
Aki anno tudott venni lakast mondjuk 15millaert,most megnézném hogy venne, 40-50millosak vannak, max. Hitellel
2023. dec. 29. 18:08
 7/89 anonim ***** válasza:
31%
Ezeket a dolgokat nem így konkrétan kérdezi, aki okos, hanem sunyin, hátulról indítva. De attól még számít. Nagyon.
2023. dec. 29. 18:09
 8/89 anonim ***** válasza:
84%

Itt leginkább a külsőn és a személyiségen fog bukni a dolog, nem azon, hogy nem saját lakásban élsz.

Én nekem soha nem volt még saját lakásom, de mivel elég jól nézek ki, és még seggfej sem vagyok, ezért az albérletbe is simán felviszem a csajt, és bizony nincs ellenére. Mondjuk jelenleg pont nem, mert már együtt vagyunk másfél éve :D, de előtte is voltak futó kapcsolataim, és akkor sem volt saját lakásom, a kocsim meg rendszerint szervizben volt, mert olyan sz*r.

2023. dec. 29. 18:09
 9/89 anonim ***** válasza:
29%

Kicsit naív kérdés ez szerintem. Mármint amit feltételez.

Én azt tudom hogy amint meglett az autóm régebben, egyből megugrott a népszerűségem a helyi lányok között. És ahogy meglett a legelső saját lakásom, teljesen új lehetőségek nyíltak meg számomra. Addig is voltak, de utána érdekes módon megtöbbszöröződtek. És ugyan nem fogja direktbe bekérdezni ezeket a nő, de a válaszaidból mégis tudni fogja, ahogy élsz. Tehetségük van ezt indirekt módon kifürkészni, elhiheted.

Másik dolog, egy ideje nekem is feltűnt hogy mennyire alap lett a másik zsebében turkálás. Többször is megkaptam már a mivel foglalkozom kérdést, és nem, nem azért mert emberileg akar megismerni, hanem az anyagi oldalt fürkészgeti máris számító módon. Kultúrált országban a másik fizetése és anyagi helyzete tabu. Nálunk meg fura módon mindenki ezzel van legfőképpen elfoglalva, manapság az ismerkedés se különb ebben. Kicsit se számító és anyagias...

Rengeteg lett a felszínes, élősdi ember ez is tény. Főleg a nők között, akik egymást hülyítik bele ezekbe az insta highlife ábrándokba, és megpróbálnak felkapaszkodni valaki hátán, elérve ezt az életstílust és luxus anyagi javakat, sokszor bármi áron. Rendkívül felszínes, számító és undorító. Le lehet pontozni, de tényleg ez lett a modern világ sokak fejében. Nem véletlen hogy társkeresőn is alap a mivel foglalkozol kérdés, kb első három kérdés között lesz. És kőkeményen arról szól ez a kérdés is, hogy te mit tudsz neki adni és biztosítani a többi szerencsés jelölttel versenyezve.

2023. dec. 29. 18:15
 10/89 anonim ***** válasza:
79%

9.

Ennek megvan a maga oka. Most készült egy felmérés, ahol sikerült megállapítani, hogy a magyarok 47(?)%-a nettó 250 ezernél is kevesebből él havonta és 72% aki 250-350 ezer között van.

Nyilván mindenki a maradékból akar kifogni valakit, de még inkább abból a 3%-ból akiknek fizetése meghaladja a 700 ezret. És akik (HAHA), mind itt vannak a gyakorin, a saját válaszaik alapján...

2023. dec. 29. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!