Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta lett ekkora slágertéma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta lett ekkora slágertéma ez a saját lakás, autó téma?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban mintha futószalagon gyártanák ezeket az „ismerkedéskor saját lakást/autót elváró nős” kérdéseket. És nem értem, hova lettek azok az emberek, akik rávilágítanának ezeknek a kérdéseknek az illetlenségére, életszerűtlenségére. Valahogy nem tűnik nekem se életszerűnek, hogy ismerkedsz egy csajjal, az meg elkezdi kérdezni, hogy milyen autód van, saját lakásban élsz-e meg mennyit keresel, miközben ezek bőven a „semmi közöd hozzá” kategória.

Korábban még azokat pontozták le erősen, akik nyomatták ezeket, ma meg ha valaki le merészeli írni, hogy tőle nem tapogatóznak ilyenek felől, azt jobb esetben lepontozzák, rosszabb esetben meg is hazudtolják.

Korábban a „Ronda vagyok, segítség!” típusú kérdések voltak a dominánsak az oldalon, ma meg ez a saját lakás/autó őrület folyik már a csapból is. Én 2 éve élek párkapcsolatban, 2-3 évvel ezelőtt még nem érzékeltem ezt a jelenséget Tinderen (ahol elsősorban ismerkedtem) és más társkeresőkön. Viszont felvetődött bennem a kérdés, hogy azóta ennyire megváltoztak volna a dolgok? Tényleg ennyire elterjedt ez a vagyontárgyak és fizetés felőli tapogatózás az ismerkedési fázisban? Egyszerűen mintha eltűnt volna az ellentábor, néhány kivételtől eltekintve, mert olykor jóképű, vonzó férfiak le szokták írni, hogy tőlük nem tapogatóznak ilyenek felől, velük egyet is tudok érteni. De velük nagyjából ki is fulladt az ellentábor.

A kérdésem az lenne, hogy személyesen ti magatok érzékeltek-e változást ebben, az elmúlt 2-3 évet tekintve? Jelentősen megnőtt-e az egzisztencia iránti érdeklődés mondjuk a 23-35 közötti női korcsoport részéről a 2-3 évvel ezelőtti állapothoz képest a társkeresőkön? NEM logikai levezetést kérek tőletek, hogy "válság van, biztos az az oka", hanem SZEMÉLYES tapasztalatokat szeretnék hallani a kérdésre. Köszi előre is.

2023. dec. 29. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
0%

40.

Cicák, régi sztorik amik megtörténtek veled vagy vele, hobbi, poénos adomák, művészetek, filmek, sport, rokonság, közéleti események stb.

De a többség "csak a munka, a munka a munka". Droidok.

2023. dec. 29. 19:31
 42/89 anonim ***** válasza:
78%

40

A munkámról nyugodtan beszélhetünk, sőt, bármitől, mert nincs takargatnivalóm, csak azt mondom, hogyha túlságosan is a "munka" a "pénz" a fő témák, amiket erőltet vagy csak arról kérdez inkább, akkor az egy jel, hogy feltehetően neki inkább ez fontos, és nem én magam, tehát nem rólam kérdez, hanem a pénzről. Ami persze fontos, de az elején még nem is ismerjük egymást, előbb inkább engem ismerjen meg.

A mostani párommal is úgy jöttem össze, hogy nagyon érdeklődő volt a személyemmel kapcsolatban, tehát olyan dolgokat, közös pontokat keresett, amit együtt is tudunk csinálni, meg hasonlítunk is, és ez így is lett, például mindketten természetjárók vagyunk, és imádunk bulizni is. Kész, meg volt a közös pont, ez most csak az én példám, és csak egy a sok közül, de mégsem arra volt kihegyezve a beszélgetés meg az ismerkedés hogy pénz, pénz, pénz.

35-ös voltam

2023. dec. 29. 19:33
 43/89 anonim ***** válasza:
73%

Mi ez a hiszti, hogy MÁR AZ ELEJÉN... Banyek, akkor a nevét se kérdezzem meg az elején? Vagy az életkorát? Vagy a nemét

:D

Én pont leszarom, ki mit gondol rólam, életemben nem kellett senkinek a pénze. Amikor egyetemen ösztöndíjat kaptam, anyámtól nem fogadtam el a pénzt. De baszki, tudni akarom, hogy kivel beszélek egy ilyen szituációban. Mi a neve, hány éves, melyik településen lakik, mit dolgozik, hogy néz ki stb... És én is nagyon szívesen beszélek bármelyik kérdésről. Akit zavar, hogy nem látatlanban tapogatózunk, az valószínűleg szégyell valamit.

2023. dec. 29. 19:34
 44/89 anonim ***** válasza:
71%

41: Ja, értem, a rokonság, régi sztorik személytelenebbek, mint a munka, jó tudni:-D

38: Tök mindegy, hányszor írod le ugyanazt, szemellenző van rajtad. Nem egyenlő a mivel foglalkozol kérdés a mennyit keresel kérdéssel! Arra miért nem válaszol senki, hogy az ismerkedés hány százalékánál volt konkrétan az, hogy mennyit keresel? Csak nem azért, mert ilyen tapasztalat nemigen van?

2023. dec. 29. 19:35
 45/89 anonim ***** válasza:
34%

43.

Vagy csak tart az előítéletektől. Sajnos általában jogosan. "Na, ez villanyszerelő, tuti hülye, még diplomája sincs", "Na, ez tanár, igaz diplomás, de csóré, és képtelen volt egy normális állást összeszedni", "Na, ez tűzoltó, tuti állandóan készenlétben kell lennie", "Na, ez rendőr, azok mind hülyék, "postás, rendőr, vasutas"

2023. dec. 29. 19:36
 46/89 anonim ***** válasza:
14%

44.

Nem konkrétan kérdezi senki, hanem sunyin, más kérdésekbe ágyazva kombinálja ki.

2023. dec. 29. 19:37
 47/89 anonim ***** válasza:
0%

44.

Nem, de azokról beszélgetni tök érdekes, míg a munkák kb. 90%-a unalmas.

2023. dec. 29. 19:37
 48/89 anonim ***** válasza:
22%

43

Te ennyire nem figyelsz? Sebaj, olvasd el még egyszer. (42-es)

2023. dec. 29. 19:39
 49/89 anonim ***** válasza:
85%

A mivel foglalkozol kérdés választ ad(hat) a következőkre is:

- Milyen az időbeosztásod?

- Mivel töltesz napi 6-8-12 órát?

- Milyen közegben mozogsz?

- Milyen életmódot folytatsz?

- Milyen beállítottságú vagy?

- Mi az érdeklődési köröd?

- Mennyire vagy intelligens? (Igen, tudjuk, az utcaseprők a műveltség élő szobrai, az orvosok és jogászok meg osotba szakbarbárok. De valójávan a lelke legmélyén mindenki tudja, hogy a foglalkozás az intelligencia EGYIK indikátora.)

- Milyen kilátásaid vannak?

- Minek a tanulásával töltöttél éveket?

- Tanultál egyáltalán?

Stb. Stb.

Ja de persze, a cicák sokkal jobb téma. XD

2023. dec. 29. 19:40
 50/89 anonim ***** válasza:
29%

Rajtam lenne a szemellenző? Te védesz mindenféle olyan nőt is, aki erre teljes mértékben érdemtelen. Szerinted aki instára és tinderre kipakolja a semmi ruhás ribis pózolós képeit, akinek az egyetlen fő szűrője hogy a másiknak mennyi pénze van, mit tud neki nyújtani, hogy néz ki, milyen a ruhája és haja, hol szokott nyaralni stb, az nem egy felszínes ember? Tényleg itt tartunk hogy csak azért mert nő, be kell védeni őket is bármi áron? :D

És a fő probléma hogy a trendek miatt ezek az üresfejű látszatemberek szaporodnak egyre inkább. Az hogy valaki még védi is őket ennyire hevesen, sokkal inkább róla állít ki szegénységi bizonyítványt. Dehát ki mivel azonosul ugye.

Meg hogy ezt az egész jelenséget így letagadni, miközben látványosan terjed, hát szintén elég gáz. Tudom mi volt 2-3 évvel ezelőtt, hát nem ez. 5 éve főleg, ahogy 10 éve végképp. Nem is értem miért kell ebből hitvitát csinálni, miközben egyértelmű hogy egyre több a felszínes látszatember. Az egész modern kor és jelenkori élet is ezt pártolja és erősíti, a trendeknek hála. Vaknak vagy álszentnek kell ahhoz lenni, hogy valaki letagadja.

2023. dec. 29. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!