Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért és hogyan tolódott el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért és hogyan tolódott el az ismerkedésben az hogy már egy randira is saját lakás meg autó kell mikor csak két ember találkozik?

Figyelt kérdés
Eu egyik legszegényebb országában élünk még mikor külföldön éltem ismerkedéskor ott sem tapasztaltam hasonlót mint ami itt van a társkeresőkön.
2023. dec. 29. 09:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
54%
Mert csak ott lehet baszni.
2023. dec. 29. 09:13
 2/27 anonim ***** válasza:
31%

Én sose láttam ilyet kiírva egyik társkereső oldalra se. Olyanokat láttam, hogy elvárt az egzisztencia meg ilyenek, de az a csaj évek óta fenn is van és gondolom az ő egzisztenciája kb egy dm-es eladói fizetés (ott dolgozik talán) meg egy albérlet ami valljuk be, hogy nem egy nagy szint.

Nyilván vannak olyan nők, akik amúgy 25-30 éves csávóktól elvárják a saját lakást, menő autót és jó fizetést. Ezek instant kukák, főleg, hogy a tapasztalataimból kiindulva ők keresnek kemény 300-400 ezer forintot és apu/anyu rakta alájuk a lakást és autót. Nagyon kevés nő van ezek között, akik maguktól értek el bármit is.

Pl. a volt barátnőm, neki nem volt elvárása a lakás, de neki volt. Ő is a 12 milliós lakásba rakott 3 milliót, a többit meg anyu fizette. Habár nem volt elvárása, de mindig előadta társaságban, hogy ezért ő dolgozott meg. Aztán az egyik családi kaján az anyja elszólta magát, mert ott is nagyképű volt és azután az én jelenlétemben sose került szóba a téma. Na, kb ennyire köszönheti magának egy 25-30 éves korú nő a saját inglatlanját. 3 milliót kb az éves prémiumomból meg 2 havi megtakarításomból teszek félre, nem évek alatt. :'D

29F

2023. dec. 29. 09:17
 3/27 A kérdező kommentje:

Albérletben miért nem lehet?

Találkozások alatt amíg nem mennek fel a másikhoz még lakás se kell.

Miért ezt kérdezgetik sokan elsőnek és akkor van saját lakásod?

2023. dec. 29. 09:17
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

A társkeresők azok óriási és gyors szűrők.

Randira sem kell elmenni, hogy kiválasszák a nők ki kell és ki nem.

- Eleve a külsővel kb. a 80%-ot kizárják. Hozzáteszem mi pasik is.

- Korosztállyal kizárnak még 5%-ot.

- miután tetszik megnézik a távolságot is ezzel még 5% kiesik.

- lejön még 5% akivel beszélgetés által válik el, hogy...itt jön a munka, némileg anyagiak amiket munkahely, lakás ház autó ruha nyaralás által szűrnek ki.

- lejön még 4% akit az által szűrnek le h ki akar gyereket/házasságot és ki nem, ezt mindkét oldalról értem, ha a nő nem akar de a pasi igen...vagy ha a pasi nem akar de ő igen

És marad 1% ---> Akivel lesz személyes randi is.

De! Ez nem is gond mert az emberek megspórolnak felesleges találkozásokat.

2023. dec. 29. 09:22
 5/27 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ez saját tapasztalatod,hogy randin megkerdezte a nő,hogy van-e saját lakásod és autód?
2023. dec. 29. 09:32
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Élőben ugyanúgy működik minden. Csak annyi a különbség, hogy szemtől szemben vagy az illetővel.
2023. dec. 29. 09:38
 7/27 anonim ***** válasza:
60%

Az a nő aki elvárja hogy a férfinek 30 éves kora előtt lakása legyen az eleve kuka. Aki az anyagi helyzet feltárásával kezdi az ismerkedést az soha nem lesz megbízható társ.

Sokkal fontosabb az ambíció és a jövőkép. Ez jogos igény.

Van lakásom, programtervező vagyok. Se lakásról se fizetésről nem beszélek soha. Ne ezért szeressen valaki.

2023. dec. 29. 09:40
 8/27 anonim ***** válasza:
65%

Annyit tennék hozzá, hogy azért nem csak ezek a szempontok vannak.

Eleve a távolság miatt kb a 60-70% kiesik. Plusz életmódbeli különbségek, például dohányzik, kutyája van, stb.

A beszélgetés rettentően fontos szűrő, és 90% kiesik.

A randik pedig tovább szűkítik a kört. Rengeteg unalmas, pocsék első randira jut egy, akivel valami el is kezdődik. Amiből megint nem minden bimbózó szerelem szökken szárba, mikor jobban megismeritek egymást.

Az online társkeresés ezért lesz olyan, mint tűt keresni abban a rohadt szénakazalban, amibe bele is xartak. Hamarabb ábrándulnak ki a nők a komplett férfinemből, mint hogy párt találjanak.

Személyesen ismerkedni sokkal egyszerűbb, eleve rengeteg dolog kiderül egyből, és nem fut össze az ember ezer olyannal, akivel inkább nem kellett volna.

2023. dec. 29. 09:40
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

okés akkor szűrjünk még pluszba azzal is amit mondtzál :)

Marad 0,5% :)

De azért élőben sem könnyű, csak ott személyesen szűröd, le, hogy tetszel vagy sem, valószínű a közelben lakik ez hamar kiderül...de pár perc beszélgetés ott is kell...ki mit akar, ki hol tart...

És persze nem mindegy, hogy hol próbálsz meg ismerkedni, mert sok helyen kellemetlen és zaklatásnak veszik.

De a külső viszont csalóka lehet és a kor is!

Az én esetemben ez például nagy mértékben így is van.

Megkaptam nem 1x h felejtsem el a társkeresőket mert 1 képem sem sikerül jól és mintha élőben totál máshogy jobban festenék...

És ha kiírom a korom alapból sokan idősnek titulálnak vagy eleve kiesek a szűrőn...

Mert azt gondolják úúú ez mindjárt 40 jesszus a 40 körüliek tuti löttyedtek igénytelenebbek már külsőre..

Élőben ezt nem látják rajtam.

Szóval van mindkettőnek előnye és hátránya.

Az pedig h a nőknél elvárás a lakás ház, hát az olyanokkal szóba sem állok, még akkor sem ha van saját.

2023. dec. 29. 09:48
 10/27 anonim ***** válasza:
70%

8

Ez a nőkről is elmondható. Pszichiátriai esetek, anyagilag eladósodva, túl a századik egyéjszakás partneren, nulla ambicióval, lusta dolgozni tanulni, nulla önbecsülés.

A férfitól várja el az összes problémája megoldását.

Vam néhány igazán értékes nő, de tű a szénakazalban.

2023. dec. 29. 09:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!