Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért és hogyan tolódott el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért és hogyan tolódott el az ismerkedésben az hogy már egy randira is saját lakás meg autó kell mikor csak két ember találkozik?

Figyelt kérdés
Eu egyik legszegényebb országában élünk még mikor külföldön éltem ismerkedéskor ott sem tapasztaltam hasonlót mint ami itt van a társkeresőkön.
2023. dec. 29. 09:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek is meg olyanok is.

Nyilván aki normális, nem kerget álomképeket, nem várja el, hogy a másik fél rakja a s.gge alá az autót, lakást, gyorsabban partnert talál, és törli magát a társkeresőkről.

Aki meg sima érettségivel, a nettó kettőhúsz fizetés mellé elvárja, hogy a másik fél keressen nyolcszázezret, legyen tehermentes lakása meg kocsija 25 évesen, az évekig kergeti az álomképeket, és fenn lóg sokáig a társkeresőn.

Ezért van az, hogy az utóbbi típussal gyakrabban futhatsz össze.

2023. dec. 29. 09:54
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyen lányt, aki a pénzre hajt. Érettségivel műkörmös, havi 200e nettóért.

Csak gazdag pasikkal kefél annak reményében hogy feleségül veszik. Még akkor is ha a szemébe m9ndják hogy csak szexre kell. Orvosok, jogászok, informatikusok a célcsoport.

Túl a 100+ ingyenes dugáson.

Ha pénzt kért volna érte már milliomos lenne.

2023. dec. 29. 10:03
 13/27 anonim ***** válasza:
36%
Ha nekem van, a férfinek is legyen.
2023. dec. 29. 10:07
 14/27 anonim ***** válasza:
30%
Én nem jönnek össze olyan pasival, akinek az anyagi lehetőségei messze az enyémek alatt vannak. Nem karok belülni a keszbe, sem eltartani. De én szeretek élni, programokra járni, amik pénzbe kerülnek. Ha valaki ebben nem tud részt venni, akkor nem fogunk kijonni. Én sem fizetek senkinek.
2023. dec. 29. 10:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha lehet 30 felett éljen külön a szülőktől, nem érdekel h albérlet vagy saját lakás.

#14 írja , hogy " akinek az anyagi lehetőségei messze az enyémek alatt vannak." Messze...ez azért lehet szélsőséges eset is, szóval 600-200 az igen az lehet sok, mondjuk abból albérlet sem jön ki.

De ha én keresnék 600-at ő meg 350-et és minden más rendben van akkor nem érdekelne.

Nekem szerencsém is volt sikerült jó munkahelyet találnom.

2023. dec. 29. 10:25
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is van lakásom 30 éves nőként! Elvárom hogy neki is legyen. Nem fogok rá fizetni a programokra csak azért mert a férfi életképtelen.
2023. dec. 29. 12:04
 17/27 anonim ***** válasza:
63%

Egyszerű. Mert a magyar nők rendkívüli módon anyagiasak és felszínesek, ráadásul sokszor hidegek és flegmák is emellé. Ezeket nem én találtam ki, ha már külföld, szintén külföldi fórumokon olvastam róluk. Az is terjed róluk hogy könnyen kaphatóak külföldiként, mert próbálnak bármi áron pasit fogni nyugati országba, ezért könnyű őket 1-1 éjszakára megkapni bulituristaként. Szép szavak, gáláns viselkedés, fizetett italok, és ennyi.

Itt gyakorin meg hogy előadják magukat egyesek mégis :) Az álszentségről és kétszínűségről ugyan nem írtak a külföldi fórumokon, de tapintható.

2023. dec. 29. 12:12
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Nők pénzt akarnak, a férfiak meg jó nőt. Mi ebben olyan felfoghatatlan? No money, no honey.
2023. dec. 29. 13:27
 19/27 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező: viszed magaddal a randira saját lakást? Vagy hogyan kell ezt elképzelni? Még az autó csak-csak, de a lakás? És mi van ha házad van "csak"? :D

Meg különben is a csaj megkérdezi, hogy van e saját lakásod/házad, azt hazudsz amit akarsz. Ha emiatt összejön veled megfekteted és dobod a francba... Ez is egy opció.

Nekem van saját lakásom elég régóta, ahogy egy balatoni nyaraló is a tulajdonomban van és még 30 éves sem vagyok (bár közelítek eléggé a 30-hoz).

Így sem jutok el egy randira, sőt évek óta még csak nem is beszéltem nővel (nyilván kollégák, ismerősök és családtagokon kívül, ismerkedési szándékkal).

Szóval rohadtul nem mérvadó a saját lakás, autó, vagy bármilyen anyagi dolog.

Egyébként sem értem soha, hogy miért lenne fontos a nőknek a vagyon, ilyen konkrét szinten. Most mi előnye van neki abból, hogy nekem van egy saját lakásom? Úgysem fogom a nevére íratni, ha össze is jövünk és összeköltözünk, akkor is csak addig élvezheti az előnyeit, amíg velem van, szóval most azért viseljen el pl. engem egy nő mert van lakásom? Nem igazán értem a dolgot.

De a vagyont sem, mi köze van neki hozzá, hogy mondjuk én mennyi pénzből élek? Az nem az övő és nem rá költöm elsősorban. Sőt, mi van akkor ha mondjuk nekem rohadt sok pénzem, vagyonom van de egyébként a puritán egyszerű életmódot preferálom?

Illetve visszatérve a saját lakás dologhoz, azért nem mindegy, hogy Bivalybasznádon van egy házikód a mező közepén, vagy Bp-en a Vár környékén egy bazi nagy több szobás luxuslakásod.

Mert ha tényleg a saját tulajdonon múlna bármi is, akkor miért nem csináljátok azt, hogy gyűjtögettek egy kicsit és vesztek Borsodban vagy Nógrádban egy zsákfaluban valami romhalmazt pár 100 ezerért. Elvégre ez esetben is lesz saját ingatlanod, tehát a logika szerint mehetnél randizni...

De ugye hogy mekkora baromság ez az egész?

2023. dec. 29. 16:26
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

Olvasva a válaszokat is, itt Magyarországon a társkereséssel a legnagyobb probléma, hogy mindenki azt nézi, hogy a másikkal hogy NEM lehet, hogy NEM jön össze, milyen apróság NEM stimmel, stb... Nem pedig azt nézik egy ismerkedésnél, hogy hogy lehet, hogy működhet, mi passzol!

Nevetséges, amiket olvasok néha, hogy mik miatt esnek ki a szűrőn. De eleve ez a szűrő-rendszerezés is szánalmas. Beszélgetni kéne a másikkal, megismerni a miérteket, nem pedig listákat írni, strigulázni, előre eldöntve szűrögetni...vicc, komolyan.

Amíg az emberek többsége ilyen betegesen csak és kizárólag az apró hibákra fókuszál és a tökéletességet keresi, addig nem is fog menni a társkeresés senkinek sem.

2023. dec. 29. 17:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!