Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta lett ekkora slágertéma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta lett ekkora slágertéma ez a saját lakás, autó téma?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban mintha futószalagon gyártanák ezeket az „ismerkedéskor saját lakást/autót elváró nős” kérdéseket. És nem értem, hova lettek azok az emberek, akik rávilágítanának ezeknek a kérdéseknek az illetlenségére, életszerűtlenségére. Valahogy nem tűnik nekem se életszerűnek, hogy ismerkedsz egy csajjal, az meg elkezdi kérdezni, hogy milyen autód van, saját lakásban élsz-e meg mennyit keresel, miközben ezek bőven a „semmi közöd hozzá” kategória.

Korábban még azokat pontozták le erősen, akik nyomatták ezeket, ma meg ha valaki le merészeli írni, hogy tőle nem tapogatóznak ilyenek felől, azt jobb esetben lepontozzák, rosszabb esetben meg is hazudtolják.

Korábban a „Ronda vagyok, segítség!” típusú kérdések voltak a dominánsak az oldalon, ma meg ez a saját lakás/autó őrület folyik már a csapból is. Én 2 éve élek párkapcsolatban, 2-3 évvel ezelőtt még nem érzékeltem ezt a jelenséget Tinderen (ahol elsősorban ismerkedtem) és más társkeresőkön. Viszont felvetődött bennem a kérdés, hogy azóta ennyire megváltoztak volna a dolgok? Tényleg ennyire elterjedt ez a vagyontárgyak és fizetés felőli tapogatózás az ismerkedési fázisban? Egyszerűen mintha eltűnt volna az ellentábor, néhány kivételtől eltekintve, mert olykor jóképű, vonzó férfiak le szokták írni, hogy tőlük nem tapogatóznak ilyenek felől, velük egyet is tudok érteni. De velük nagyjából ki is fulladt az ellentábor.

A kérdésem az lenne, hogy személyesen ti magatok érzékeltek-e változást ebben, az elmúlt 2-3 évet tekintve? Jelentősen megnőtt-e az egzisztencia iránti érdeklődés mondjuk a 23-35 közötti női korcsoport részéről a 2-3 évvel ezelőtti állapothoz képest a társkeresőkön? NEM logikai levezetést kérek tőletek, hogy "válság van, biztos az az oka", hanem SZEMÉLYES tapasztalatokat szeretnék hallani a kérdésre. Köszi előre is.

2023. dec. 29. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
75%
Hát az egzisztenciális biztonság mindenképpen kell hosszútávú kapcsolathoz, családalapításhoz, alkalmi esetén csak annyi számít, hogy a diszkréció megoldható legyen. Amúgy én is láttam a rokonságban példát arra is, hogy valaki stabil anyagi alapokkal házasodott és valaki nem. Nagyságrendekkel könnyebb volt az elsőknek és stabilabb is a házasság.
2023. dec. 29. 18:20
 12/89 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, pár odlgot érdemes tudni erről az oldalról és az itt kérdezőkről.

1. az oldal látogatottsága nagyjából a felére esett vissza az elmúlt 10 évben. A pontos számokat most hadd ne keressem ki, de amíg 10 éve ilyen 20-30ezer kérdés jött havonta, most kb 10-15.000 ez a szám.

És elhiheted, nem a trollok hagyták el az oldalt, sem pedig a függők. ugyanis függőkről is szó van, van aki nem a social mediat görgeti, hanem a GYK-t.

2. Például a Felnőtt Párkapcsolatok kategóriába átlagosan 75 kérdés jön egy nap.

Ha megnézed a toplistát látható, hogy pl van egy felhasználó aki a pontszámai alapján átlagosan 24-26 kérdést tesz fel naponta. Most attól tekintsünk el, hogy ez 8 órás ittartózkodást jelent, de a lényeg: egyedül lefedi az egész kategória egyharmadát. Válaszokat nem is ír, szavazni sem szavaz, csak kérdéseket psztol és max az alatt kommentel. (Kovolecs vagy vlaami hasonló a felh neve, a top50-ben megtaláljátok).

Deee rajta kívül is vannak még akik átlagosan ilyen napi 4-10 kérdést írnak ki.

Ebből könnyen összeáll a kép: a kategóriában feltett kérdések zömét maximum 10 ember írja ki. A 75ből úgy 55-60at simán. Ez rávilágít miért olyan kibszott egyhangúak a kérdések.

3. A vagyonról meg sexmarket valueról meg hasonlókról írogató emberek jelentős részének nemhogy párkapcsolata nem volt soha, de sokuknak még barátai, egyéb szociális kapcsolatai sincsenek. Ha olvasgatod az írásaikat, egy egyértelműen kiderül belőle.

Pl: Az egyik kérdező kifejti, hogy azért ír ki naponta 5 kérdést mert kicsit könnyít így a lelkén. Egyébként évente kb 5 nőhöz megy oda ismerkedési szándékkal és az ő elutasításuk vette el ilyen szinten az ismerkedéstől a kedvét. Évente 5. De sorozatos és állandó elutasításról szokott bezélni.

Hogy ezek az emberek segítségre szorulnak-e, szerintem nem kétséges, de ugye segíteni is csak azon lehet, aki hagyja.

Namármost... én home-officeban dolgozom, kva unalmas a munkám, de azt is letudom 2-4 óra laatt. Unalomból vagyok fenn az oldalon. Én vitába szállok ezekkel az emberekkel, de már én is kezdem nagoyn terhesnek érezni ezt a nap mint nap "megvívott csatát". A nálam izgalmasabb életűek valószínűleg ré feladták és azok táborát erősítik, akik elhagyják az oldalt, de legalábbis a kategóriát.

És itt visszatérünk az 1-es pontra: az oldal ürül és pont azok maradnak, akik miatt a hasznosabbak elmentek már.

2023. dec. 29. 18:20
 13/89 anonim ***** válasza:
87%

10

Ez valahogy nekem sehogy nem jön ki.

47%-a 250 ezernél kevesebbet keres, a másik 72% (???) meg 250-350 ezer között?

2023. dec. 29. 18:21
 14/89 anonim ***** válasza:
21%

13.

Elírtam, valóban. A 350 alatti a 72%.

2023. dec. 29. 18:22
 15/89 anonim ***** válasza:
76%

Mindig is elvárás volt. Nem is értem, miért ne lenne az?

Melyik nő vágyik arra hogy egy életképtelen férfinak titulált parazitát eltart ingyen és bérmentve?

Egyébként nem az számít hogy mennyi az annyi, hanem az hogy férfiatlan az ha valakinek nincs minimum egy jogsija, ha még per pill kocsija nincs az még hagyján. Egy albérletet azért tudjon már fizetni ha nőt akar oda.

És ez egy hosszú távú befektetés mert a nő teszi otthonná azt a lakást, és később együtt fizetik szóval a nő ugyanannyit rak bele csak nem mindegy hogy a férfinak kell ezt megteremtenie.

2023. dec. 29. 18:23
 16/89 anonim ***** válasza:
0%

15.

Ez nem hangzik valami fair dolognak.

2023. dec. 29. 18:24
 17/89 anonim ***** válasza:
19%

14

Így se jön ki. :DD

Ez nem inkább úgy van, hogy Magyarországon a dolgozó emberek 47%-a keres 250 ezer forintot vagy annyit se, 43%-a keres 350 ezer forintot vagy annyit se, és a maradék 10% pedig 350 ezer forintnál többet? Mert így kijön.

Bár állítólag Magyarországon az átlagfizetés az 380 ezer forint, de akkor az emberek kb. 60-70%-a kellene, hogy ennyit keressen, mivel a 60-70% azt lehet átlagnak nevezni.

2023. dec. 29. 18:28
 18/89 anonim ***** válasza:
90%
12-es amit mond egyébként teljesen valós. Van itt jópár ember aki kényszeresen spameli a kérdéseket. És pl most 2 napja ez ugrott meg nagyon, ma is kapásból pár órán belül láttam több ilyen kocsi lakás fizetés kérdés, és persze a nők elvárásai. Még ha lenne valami variálás, de amikor így beakad valakinek mániaként és akkor folyamat csak erről ír ki több kérdést hogy hátha más lesz a végeredmény, az egyrészt elmebaj, másrészt a többiek számára is rendkívül zavaró lesz. A ráadás pedig hogy ezek többnyire megosztó kérdések, gyanítom szándékosan. Tehát folyamatosan vitát is fognak generálni.
2023. dec. 29. 18:28
 19/89 anonim ***** válasza:
79%

17.

Kijön az.

250 alatt - 47%

350 alatt - 72%

500 alatt - 85%

700 alatt - 97%

2 milla alatt - 100% (legalábbis asszem 2 milla volt a határ pár éve még, a miniszterelnök se kapott többet)

2023. dec. 29. 18:31
 20/89 anonim ***** válasza:
84%

18, amúgy ez olyan szinten szöget ütött a fejembe, hogy már rákérdeztem a GYK üzemeltetőinél, hogy foglalkoztatnak-e kérdéskiírókat. Elvégre.. érted... lagfelső szinten 15 percente lehet kérdést kiírni és 24 kérdés kiírásához íg ylegalább 6 óra szükségeltetik. És ez ugye átlagosan napi 24 kérdés, valójában annyit tudunk, hgoy 30 nap alatt 720 körüli kérdést írt ki, szóval az óraleosztás az rugalmas, de mindenesetre kb teljes állás szükségeltetik hozzá.

és a GYK-nak érdekében állna kérdésekkel pörgetni az oldalt, elvégre a felületen megjelenő reklámból élnek, minél több a kérdés, annál több a megjelnített reklám, tehát a bevétel. És mivel az oldal forgalma jelentősen visszaesett... értitek...

A GYK persze azt mondta, hogy természetesen nem alkalmaznak ilyen embereket. Igazából hiszek is nekik, sajnos sok kérdésfeltevőn érződik, hogy görcsös pszichés problémákkal küzd és nem egyszerű munkaként csinálja, hanem tényleg bevonódik...

De persze az is igaz, hogy a GYK is mi mást mondana?:DD

Mindenesetre kár érte. Én 14 éve vagyok ezen az oldaon kisebb-nagyobb szünetekkel és emlékszem, hogy régen még volt értelme it tkérdést feltenni, mert kapott rá az ember hasznos válaszokat. Most? Legjobb esetben a negyedik válasznál összevesznek valmai baromságon..

2023. dec. 29. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!