Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta lett ekkora slágertéma ez a saját lakás, autó téma?
Az elmúlt hónapokban mintha futószalagon gyártanák ezeket az „ismerkedéskor saját lakást/autót elváró nős” kérdéseket. És nem értem, hova lettek azok az emberek, akik rávilágítanának ezeknek a kérdéseknek az illetlenségére, életszerűtlenségére. Valahogy nem tűnik nekem se életszerűnek, hogy ismerkedsz egy csajjal, az meg elkezdi kérdezni, hogy milyen autód van, saját lakásban élsz-e meg mennyit keresel, miközben ezek bőven a „semmi közöd hozzá” kategória.
Korábban még azokat pontozták le erősen, akik nyomatták ezeket, ma meg ha valaki le merészeli írni, hogy tőle nem tapogatóznak ilyenek felől, azt jobb esetben lepontozzák, rosszabb esetben meg is hazudtolják.
Korábban a „Ronda vagyok, segítség!” típusú kérdések voltak a dominánsak az oldalon, ma meg ez a saját lakás/autó őrület folyik már a csapból is. Én 2 éve élek párkapcsolatban, 2-3 évvel ezelőtt még nem érzékeltem ezt a jelenséget Tinderen (ahol elsősorban ismerkedtem) és más társkeresőkön. Viszont felvetődött bennem a kérdés, hogy azóta ennyire megváltoztak volna a dolgok? Tényleg ennyire elterjedt ez a vagyontárgyak és fizetés felőli tapogatózás az ismerkedési fázisban? Egyszerűen mintha eltűnt volna az ellentábor, néhány kivételtől eltekintve, mert olykor jóképű, vonzó férfiak le szokták írni, hogy tőlük nem tapogatóznak ilyenek felől, velük egyet is tudok érteni. De velük nagyjából ki is fulladt az ellentábor.
A kérdésem az lenne, hogy személyesen ti magatok érzékeltek-e változást ebben, az elmúlt 2-3 évet tekintve? Jelentősen megnőtt-e az egzisztencia iránti érdeklődés mondjuk a 23-35 közötti női korcsoport részéről a 2-3 évvel ezelőtti állapothoz képest a társkeresőkön? NEM logikai levezetést kérek tőletek, hogy "válság van, biztos az az oka", hanem SZEMÉLYES tapasztalatokat szeretnék hallani a kérdésre. Köszi előre is.
49.
Egytől egyig szar előítéletek, hogyha ezekre már egy random állásból következtetsz, ezzel igazolod a 45-ös választ.
43
Akkor keressen jobb állást. Én probléma nélkül elmondom bármely randipartneremnek, hogy mivel foglalkozom. Ha szeretné, akkor mesélek is róla. Talán nem kellene olyan munkát vállalni, ami miatt feszeng az ember.
Én büszke vagyok a munkámra. Lehet ezért nem zavar, ha valaki kíváncsi rá.
53.
Nem mindenki csinálhatja azt, amit szeretne, vagy amire amúgy érdemes lenne. Különösen Magyarországon.
Anyámnak 3 diplomája van, mégsem ismerték el soha. Ennek ellenére 150 környéki az IQ hányadosa és jóval magasabb pozícióra lehetne érdemes, ha hagyták volna. De elég egy bunkó főnök és pár szarkavaró kolléga és marad az ember, ami volt. Hiába a fejlődés.
Ez mindig így volt, csak nem ilyen mértékben. Valahol full fairnek tartom ezt, mert valljuk be ez az egész nem alakulhatott volna ki hogyha a férfiak egy tábora nem hajtana egyedül a jó kinézetre és szexre kizárólag. A szép és rafinált nők élnek a lehetőséggel és a kevésbé csinos nők is szeretnének bármi áron. Ok és okozat.
Pénz és szex uralja a világot.
Ha nem az vezérelné az embereket akkor maskepp állnának a dolgokhoz, tovább ki is tartanának a felszínes kapcsolatok hiszen nem lennének azok alapjáraton.
A pénz nem minden és még csak nem is elég
A mai világban sajnos a legfontosabb kellék
Kell még!, mondod, hiszen valami késztet
De soha meg nem szűnik ez a hiányérzet
Ha pénzed van jól élsz, ha nincs akkor szarul
A hurok meg egyre csak a nyakadra szorul
Bárhogy is próbálod, pénz nélkül nem megy
Higyj nekem tesó, muszáj, hogy engedj.
Gondolkozz, miből vesz az éhes ember kenyeret,
Miből fog majd élni az unokád, a gyereked
Nézz körül, mit adnak ingyen?-SEMMIT,
Akkor ne mondd, hogy a pénz nem minden.
Refrén:
Mi az, ami nélkül semmire se mész?
Ez csak a forró, ropogós pénz
Mi az, amit mindig fohászkodva kérsz?
Mi az, amire mindenki irigykedve néz?
Mi az, amit imádsz, mert csak ezért élsz?
A hatalom az pénzt hoz, a pénz pedig hatalom
A hatalmas pénzzel úgy van, ahogy akarom
Ha akarom megteszem, ha akarom nem,
Nincs kit meg ne vehetnék a pénzemen
Hát ez egy ilyen világ, de te mondhatsz bármit,
Sajna nekünk ma csak a pénz ami számít,
Mindent megteszünk érte haver
Lopunk, csalunk, hazudunk és ölünk is, ha kell
Én is itt élek ezen a ** földön,
Itt a pénz szabadság és egyben börtön
Hogy mi nem fog a szemedben látszani,
Csupán csak attól függ, hogy hogyan fogsz játszani
Ha már a pénz igazság, a pénz a minden,
Bárki szembeszállhat veled a ringben,
Ha suskád van nem fúj többet szembe a szél,
Ugat aki ugat, itt a pénz beszél.
"Rögtön kalkulál a másik, hogy "Vajon diplomás-e, akivel beszélgetek?"
Alap, hogy diplomás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!