Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta lett ekkora slágertéma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta lett ekkora slágertéma ez a saját lakás, autó téma?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban mintha futószalagon gyártanák ezeket az „ismerkedéskor saját lakást/autót elváró nős” kérdéseket. És nem értem, hova lettek azok az emberek, akik rávilágítanának ezeknek a kérdéseknek az illetlenségére, életszerűtlenségére. Valahogy nem tűnik nekem se életszerűnek, hogy ismerkedsz egy csajjal, az meg elkezdi kérdezni, hogy milyen autód van, saját lakásban élsz-e meg mennyit keresel, miközben ezek bőven a „semmi közöd hozzá” kategória.

Korábban még azokat pontozták le erősen, akik nyomatták ezeket, ma meg ha valaki le merészeli írni, hogy tőle nem tapogatóznak ilyenek felől, azt jobb esetben lepontozzák, rosszabb esetben meg is hazudtolják.

Korábban a „Ronda vagyok, segítség!” típusú kérdések voltak a dominánsak az oldalon, ma meg ez a saját lakás/autó őrület folyik már a csapból is. Én 2 éve élek párkapcsolatban, 2-3 évvel ezelőtt még nem érzékeltem ezt a jelenséget Tinderen (ahol elsősorban ismerkedtem) és más társkeresőkön. Viszont felvetődött bennem a kérdés, hogy azóta ennyire megváltoztak volna a dolgok? Tényleg ennyire elterjedt ez a vagyontárgyak és fizetés felőli tapogatózás az ismerkedési fázisban? Egyszerűen mintha eltűnt volna az ellentábor, néhány kivételtől eltekintve, mert olykor jóképű, vonzó férfiak le szokták írni, hogy tőlük nem tapogatóznak ilyenek felől, velük egyet is tudok érteni. De velük nagyjából ki is fulladt az ellentábor.

A kérdésem az lenne, hogy személyesen ti magatok érzékeltek-e változást ebben, az elmúlt 2-3 évet tekintve? Jelentősen megnőtt-e az egzisztencia iránti érdeklődés mondjuk a 23-35 közötti női korcsoport részéről a 2-3 évvel ezelőtti állapothoz képest a társkeresőkön? NEM logikai levezetést kérek tőletek, hogy "válság van, biztos az az oka", hanem SZEMÉLYES tapasztalatokat szeretnék hallani a kérdésre. Köszi előre is.

2023. dec. 29. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
0%

60.

A pulya nem kötelező.

2023. dec. 29. 20:31
 62/89 anonim ***** válasza:
21%

Igen kell a nőknek az egzisztencia szeretik. Régebben is szerették csak akkor még el lehetett lavírozni albérletben is átlag fizetéssel. Ma mikor egy lyuk a falban egy szuterén kb 150e ft tő indul + rezsi és még nem is éltél akkor nincsen meg a biztonság érzet számukra. Amit férfiként is megértek! (Ez 1 szoba persze :) )

Szüleink korában még a mama hotel is bel fért úgy hogy pl ápolta a csaj a pasi nagy mamáját a pasi pedig a csaj nagy nénijét és a pasi gyerekkori szobájában laktak 2 úgy hogy a pasinak volt egy öccse és anyuka is ott lakott. És házasok voltak, mikor egymást gyömöszölték pl rájuk nyit öcsike.... Manapság ezt egy csaj sem nézi el, hogy még kefélni sem tud nyugodtan nem, hogy anyukához alkalmazkodni. Ez egy konkrét történet amit face to face mesélt el egy 50+ pasi! Hiszek neki miért hazudna.

Ezzel szemben a legutóbbi exem még szüleimmel sem volt hajlandó találkozni, kulturáltan be mutatkozni! Mama hoteleztem és még hotelezek is most is mert csak így van meg az önerő. Ezért lettem ki dobva mert nem akartam el égetni havonta kb 100 e rezsivel együtt. (2 szoba)

Másik sztori: Ismerős 180+ cm, diploma kocsi de családtaggal él. Mikor megtudják a csajok dobják is. Pedig így lehet rendesen önerőt gyűjteni.

Személy szerint nekem az utolsó exemig az volt a gondolta menet hogy ha jön egy csaj akkor össze költözünk közös hitel közös lakás vagy esetleg nálam vagy nála héderezünk míg közösen meg nem van az önerő. A csajszi finoman szólva is el játszotta a bizalmamat több pasit tartott mellettem. E miatt ez a terv storno nem terveztem ezt vel. Át álltam önálló módba majd be sértődött hogy nem akarok vele albizni és hogy nem tud e miatt spórolni. Ki is dobott egy olyanért akit tud most fejni.

Az a vicc az egészbe hogy idő közben miután ki dobott össze jött az önerő és februárba ki költözök a mama hotleből. Szívás.... neki....

Így 30 hoz közel extrém ciki a mai társadalomban a mama hotel én is érzem. A világból ki szaladnak a csajok tőle tudom 0% esik az esélyem mikor ki derül. (Már ezzel indítok, szólva nem igen van válasz.)

Ugyan úgy fogom folytani az ismerkedést csak nem fogom mondani hogy van saját pecó megnézem, hogy mi lessz. Meg fogom nézni azt is hogy azt hazudom hogy nagy mamával lakok itt. Majd írok tapasztalatokat.

2023. dec. 29. 21:54
 63/89 anonim ***** válasza:
3%

2000-es években kezdődött. Ma már sokkal durvább lett. Nem csak a saját lakás, autó kell nekik. Az sem mindegy, hogy a ház hitelből van vásárolva vagy hitel nélkül. Az autó mennyi idős. A munkahelyen betöltött pozíció. Szülőkre is kíváncsiak, hol laknak, milyen házba, milyen életkörülmények között.

Leányzó magában elkezd matekozni. Tetszik neki a matek akkor jöhet a buli!

F.B. az oka mindennek. 600 - 1.000 ismerősnek mintha kötelező lenne valamit odavillanti. Ez már versenyzés lett, kinek van jobb és több.

Vannak kivételek, tisztelet nekik! Tartsák meg a jó szokásukat!

A többi leányzó ne felejtse el Kelet - Európa, Észak Balkánon van. Milyen országos szomszédokkal vagyunk körbe véve. Ez nem Dubai, Hollywood, Los Angeles, nem is Svájc, Belgium.

Ezzel kell berniük, ami itt van. Ha nem tetszik el lehet menni! Lehet kapni gurulós börndöt, repjegy (elég csak oda), apuci ad egy kis lóvét. Ki lehet menni. Ott is vannak bárpultok, mehet a risza - risza!

Nyavalygás, duzzogás, hisztizés meg van oldva! Lehet majd a F.B.-on dicsekedni.

2023. dec. 29. 22:23
 64/89 anonim ***** válasza:
86%

Amióta a nőknek maguknak kell megélni, fenntartani magukat, egyedül gyereket vállalni. Ők mind dolgoznak, fenntartják magukat, persze hogy elvárás a pasitól hogy ő is fel tudja mutatni mindezt. Innen a női elvárás!

De mindig is volt de mostanában erősebben. Ha a nőnek van lakása kocsija, mi az hogy a pasinak nincs? Nem férfias az ilyen ruppótlan pasi. Ez van.

2023. dec. 30. 00:15
 65/89 anonim ***** válasza:
86%

63

Bogárka, hisztiizhetsz, de elvárom, hogy legyen a pasinak lakása, autója. Nekem is van. Randiztam már olyannal, akinek nem volt, és kb. két hét után be akart hozzám cuccolni. Akkor megfogadtam, hogy ilyent többet nem.

2023. dec. 30. 00:53
 66/89 anonim ***** válasza:
100%

A tesóm tetovál. A "mi a munkád" az a kérdés, ami teljesen semleges és rengeteget lehet róla beszélni. Általában ha valakivel ismerkedsz, nem rögtön a traumákat feszegetitek, hanem semleges témákkal kezditek.

A múltkor elkezdtem csevegni egy nénivel a dokinál, megtudtam, mit dolgozott ő, a néhai férje, a fiai, a menye. Nem úgy tűnt, mint aki szégyelli, vagy nem szokta meg 2000 előtt, hogy ez tabu.

Mellesleg aki ezt a 2000-es évet felhozta: hány éves vagy?

2023. dec. 30. 01:16
 67/89 anonim ***** válasza:
100%

Blackpilled incelként már vagy 50x leírtam az önmegtagadó/feminista rendszert támogató copereknek, hogy nem, nem a lakás/autó hiánya miatt nincs csajod, hanem azért mert egy trágya a személyiséged + mellé csúnya is vagy.

Mindkét oldal mindig lepontozott, így feladtam.

2023. dec. 30. 02:03
 68/89 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy még valami. Én nemcsak a randipartnereimtől, hanem konkrétan bárkitől megkérdezem, hogy mit dolgozik, ha huzamosabb ideig beszélgetünk.

Múltkor az egyik barátnőm barátnőjével beszélgettem egy nagyobb társaságban. Azonnal előkerült, hogy mivel foglalkozunk, pedig egyikünk sem leszbikus, és nem tervezzük eltartani egymást. Csak a nyomoroncabb férfiaknak okoz problémát erről beszélni.

2023. dec. 30. 06:27
 69/89 anonim ***** válasza:
0%

68.

Akkor kell hazudni egy ropogósat, megtanulni a részleteket is megfelelően előadni, ha belekérdeznek.

2023. dec. 30. 09:23
 70/89 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg nem kellene nyominak lenni.
2023. dec. 30. 09:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!