Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy nagyon anyagiasak azok a nők akik elvárják a saját lakást és autót?

Figyelt kérdés
Miért ha ti nők lennétek ; szülnétek gyereket az első jött ment melósnak aki nem keres annyi pénzt hogy tisztességes életkörülményt biztosítson a családjának?
2024. jan. 21. 15:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
#10 látod itt is milyen gyorsan lepontoztak. Nem tudok másra gondolni, hogy egyszerűen nem szeretik a sikeres nőket. Hangsúlyozom, csak azt várom el, amit én is nyújtok. De már ez is anyagiasság. Tehát ezek szerint a nő nem várhat el többet, mint amit nyújtani tud, de még annyit se, amennyit tud. Tehát mindenképpen várjon el a pasitól kevesebbet, mint amit ő tud nyújtani. Milyen világ ez?
2024. jan. 21. 16:29
 12/24 anonim ***** válasza:
36%

Elvárhatsz amit csak akarsz és légy boldog nagyon de nagyon.

De baromi sok nőnek nincs diploma, saját autó, lakás és mégis olyan férfit akarnak maguk mellé! Te miért veszed magadra a kérdést ha te nem vagy anyagias? Én meg ezt nem értem!

Azt kéne felfogni, hogy hiába hasonló a fizu, az intelligencia szintje egyáltalán nem biztos, hogy az EQ passzol. Senki nem mondta, hogy lejjebb kell neked adni, de ne gondolja senki, hogy attól, hogy jobban állsz anyagilag, vagy iskolázotabb valaki attól még boldogabb lesz. Aki azért nem ad esélyt a másiknak, mert nincs autója, vagy van de albiban él, szakmája van amivel jól keres miközben vonzódik hozzá az magával is kitolHAT. A párkeresés nemcsak anyagi javak vagy a kémia. Attól sok több dologtól függ a boldogság.

2024. jan. 21. 16:35
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

11

Ez csak akkor probléma, ha többet tudsz nyújtani, mint a gyakoris átlag. Akkor incelek és nők karöltve ugornak a torkodnak.

2024. jan. 21. 16:35
 14/24 anonim ***** válasza:
32%

"Egyenjogúság van nemde?"

Nem nagyon érted, ez miről szól. Ugyanakkora baromság felhozni, mintha azt mondanám, hogy egyenjogúság van, csak olyan nőd lehet, akinek olyan rövid a haja, mint neked.

2024. jan. 21. 16:37
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

Én is elvárok nőként bizonyos dolgokat meg megválogatom kivel vagyok, de magamtól is elvárok egy bizonyos szintet.

Nem szültem volna úgy, hogy nem tudok egyedül boldogulni.

N 31

2024. jan. 21. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha korombeli nőként még szeretnék gyereket és idősebb lenne a pasim, attól sem lenne ilyen elvárásom előre! Páromnak sem lenne. Mert nem várhatunk el ilyet előre! Gondolkodásban talán, de azonnali kész tényként ismeretlenül nem.

Ha párjaim így álltak volna hozzám, egyikkel sem lettem volna együtt és most nem lennénk boldogok egymással.

35/F

2024. jan. 21. 17:50
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

Azert durva hogy egy no mar gyereket tervezne egy gyakorlatilag idegen alig ismert ferfival..

A ferfi meg lehetseges nem is szeretne gyereket ahogyan van olyan no is aki nem szeretne ,az elvarosok meg is ugyan azok. Ezt a gyerek temat valami buvos aduasz lapkent hasznaljak egyes nok es az elozo mondattal mar le is lett love..

2024. jan. 21. 18:11
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
A pasik egyenesen menekülnek a gyerek szövegtől. Én nem tudom miért jó érv...
2024. jan. 21. 18:13
 19/24 anonim ***** válasza:
10%
#17 általában olyan emberrel ismerkedik az ember, akivel valószínűleg hasonlók a tervek. Ha én mondjuk tudom, hogy mindenképpen szeretnék gyereket, akkor ezt nyilván a legelején illik tisztázni. Ha a másik nem akar, akkor nem folytatjuk az ismerkedést. Nem fordítva.
2024. jan. 21. 18:13
 20/24 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem ha a nő megtudta teremteni ezt magának igenis elvárhatja. Ha nem akkor viszont anyagias.

Sőt onnantól nem tartja magát egyenrangú félnek szóval majd ha pofonok röpködnek is fogj be a p*fáját hiszen a pasinál már ő maga kevesebbre értékelte magát.

2024. jan. 21. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!