Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?
Egy ideje társkeresőzöm, elég standard/átlagos csajokkal beszélgetek. Mondjuk ötből négynek, a munkaköréből gondolva, kb. 400 ezer forint sincs a fizetése. Az anyagi gondolkodásuk viszont egészen elképesztő. Olyan dolgokat írtak, hogy még én is néztem, pedig én ettől jóval többet keresek.
Pl.:
- évente háromszor szeretnének nyaralni
- házat akarnak építeni
- vadiúj mini coopert akar venni
- szinte minden hétvégén városokat akar nézni
- fancy étteremekbe szeret csak kajálni
- 3 napos kiruccanások külföldre repülővel
Ezek hol élnek? Ilyen fizetéssel kb. a hónap végéig lehet kihúzni, nemhogy ilyen életmódot élni.
Szerintetek a pénzes pasira várhatnak vagy csak álmodoznak?
19 - Sajnálom ha te ezt elképzelhetetlennek tartod. Az én ismerőseim 90%a ilyen.
20 - Milyen családvédelem? Ha neked van egy tulajdonod, amit egyedül szereztél meg, az nem fog átszállni egy nőre akitől van egy gyereked, de közbe szétmentetek. Egyedül a gyerektartási díjat kell fizetned azt szoszi.
Kidobná az utcára a gyerekének az anyját. A gyerekednek mit mondanál aki szerei az anyukáját es soha nem tenné ezt meg vele? Ahogy egy normalis anya se a gyerekével.
Csak ffiak képesek erre is.
Miért van ennyi "szexmániás" vagy annak tűnő férfi?
=
Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?
Ez a kettő kérdés/jelenség kéz a kézben jár, nagyon szorosan fogják egymás kezeit.
Ha amióta világ a világ a férfiakat nem lehetne vezetni a pöcsükön keresztül akkor a nők nem tudnák semmilyen módon véghez vinni azt, hogy a szépségük gyanánt pénzhez jussanak szex formájában.
Kérdezd meg inkább a férfitársaid és saját magad, hogy miért nagyon sok férfit más nem érdekel, mint a szex és esetenként a kiszolgálás.
Ha majd a férfiak valaha eljutnak arra a szintre, hogy nem minden a szex akkor a nők nem utazhatnak pénzre, joblétre.
Ez így fair kérdező.
Ha nem tetszik akkor így jártál.
22 - Majd biztos én költöznék ki a saját lakásomból és kezdeném újra az életem. Gondolhatod mennyire...
Nyilván kapna valami türelmi időt, amíg megoldást keres a lakhatására. Albérlet, szülők stb. Esetleg még az albérlet kauciójába segítenék azt kész. Az fix, hogy a saját lakásomból nem költöznék ki, de szerintem egy normális férfi vagy nő se tenné ezt.
24 de neked ni a család fogalma bakker?
Hogy egy nő beáldozza az életét neked aztan kidobod az utcara ha nincs semmije a kölykeid mellett?
Neked ez családvédelem?
23 - Femcel teória.
25,26 - Leírtam, hogy mit tennék egy ilyen szituációban. Olvasd el és értelmezd, szerintem elég korrekt dolgot írtam. Türelmi idő és anyagi segítség, ez a max. A saját lakásomat biztosan nem adnám át neki, de egy normális ember se tenne ilyet.
Értem én a törvényt is, de olyan törvény nincs, hogy valakit kilakoltatnak a 100%-osan saját tulajdonú ingatlanjából, mert szétment a gyerek anyjával és neki kell ott lakhatást biztosítani.
Egyáltalán nem így van.
Gyerektartási díjat kötelező fizetni, törvényszegés ha ez nem történik meg. Ez már önmagában egy nagy segítség.
Azt viszont senki nem várhatja el, hogy valaki a saját lakásából kiköltözzön ilyen miatt. Türelmi idő és anyagi segítség játszhat, de az amit te elvárnál, az biztosan nem. Hidd el, senki nem dobná be a saját lakását ilyen helyzetben, nem életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!