Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi "anyagias"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?

Figyelt kérdés

Egy ideje társkeresőzöm, elég standard/átlagos csajokkal beszélgetek. Mondjuk ötből négynek, a munkaköréből gondolva, kb. 400 ezer forint sincs a fizetése. Az anyagi gondolkodásuk viszont egészen elképesztő. Olyan dolgokat írtak, hogy még én is néztem, pedig én ettől jóval többet keresek.

Pl.:

- évente háromszor szeretnének nyaralni

- házat akarnak építeni

- vadiúj mini coopert akar venni

- szinte minden hétvégén városokat akar nézni

- fancy étteremekbe szeret csak kajálni

- 3 napos kiruccanások külföldre repülővel

Ezek hol élnek? Ilyen fizetéssel kb. a hónap végéig lehet kihúzni, nemhogy ilyen életmódot élni.

Szerintetek a pénzes pasira várhatnak vagy csak álmodoznak?

2024. febr. 2. 10:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

19 - Sajnálom ha te ezt elképzelhetetlennek tartod. Az én ismerőseim 90%a ilyen.

20 - Milyen családvédelem? Ha neked van egy tulajdonod, amit egyedül szereztél meg, az nem fog átszállni egy nőre akitől van egy gyereked, de közbe szétmentetek. Egyedül a gyerektartási díjat kell fizetned azt szoszi.

2024. febr. 2. 11:12
 22/63 anonim ***** válasza:
35%

Kidobná az utcára a gyerekének az anyját. A gyerekednek mit mondanál aki szerei az anyukáját es soha nem tenné ezt meg vele? Ahogy egy normalis anya se a gyerekével.

Csak ffiak képesek erre is.

2024. febr. 2. 11:13
 23/63 anonim ***** válasza:
84%

Miért van ennyi "szexmániás" vagy annak tűnő férfi?

=

Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?

Ez a kettő kérdés/jelenség kéz a kézben jár, nagyon szorosan fogják egymás kezeit.

Ha amióta világ a világ a férfiakat nem lehetne vezetni a pöcsükön keresztül akkor a nők nem tudnák semmilyen módon véghez vinni azt, hogy a szépségük gyanánt pénzhez jussanak szex formájában.

Kérdezd meg inkább a férfitársaid és saját magad, hogy miért nagyon sok férfit más nem érdekel, mint a szex és esetenként a kiszolgálás.

Ha majd a férfiak valaha eljutnak arra a szintre, hogy nem minden a szex akkor a nők nem utazhatnak pénzre, joblétre.

Ez így fair kérdező.

Ha nem tetszik akkor így jártál.

2024. febr. 2. 11:16
 24/63 A kérdező kommentje:

22 - Majd biztos én költöznék ki a saját lakásomból és kezdeném újra az életem. Gondolhatod mennyire...

Nyilván kapna valami türelmi időt, amíg megoldást keres a lakhatására. Albérlet, szülők stb. Esetleg még az albérlet kauciójába segítenék azt kész. Az fix, hogy a saját lakásomból nem költöznék ki, de szerintem egy normális férfi vagy nő se tenné ezt.

2024. febr. 2. 11:17
 25/63 anonim ***** válasza:
58%

24 de neked ni a család fogalma bakker?

Hogy egy nő beáldozza az életét neked aztan kidobod az utcara ha nincs semmije a kölykeid mellett?

Neked ez családvédelem?

2024. febr. 2. 11:18
 26/63 anonim ***** válasza:
75%
Nem véletlen áll a torveny az anyák gyermekek védelme mellett..
2024. febr. 2. 11:19
 27/63 A kérdező kommentje:

23 - Femcel teória.

25,26 - Leírtam, hogy mit tennék egy ilyen szituációban. Olvasd el és értelmezd, szerintem elég korrekt dolgot írtam. Türelmi idő és anyagi segítség, ez a max. A saját lakásomat biztosan nem adnám át neki, de egy normális ember se tenne ilyet.

Értem én a törvényt is, de olyan törvény nincs, hogy valakit kilakoltatnak a 100%-osan saját tulajdonú ingatlanjából, mert szétment a gyerek anyjával és neki kell ott lakhatást biztosítani.

2024. febr. 2. 11:22
 28/63 anonim ***** válasza:
40%
Utcara tennéd a gyereked anyját. Hülye lesz aki ilyennek szülne.
2024. febr. 2. 11:23
 29/63 anonim ***** válasza:
86%
Sok nő azert akar sokat jol keresni mert ők már előre védik a gyereket a hülye palik ellen es tudják azt hogy csak rájuk szamithat majd a gyerek mert pasikra("apákra") nem
2024. febr. 2. 11:24
 30/63 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem így van.

Gyerektartási díjat kötelező fizetni, törvényszegés ha ez nem történik meg. Ez már önmagában egy nagy segítség.

Azt viszont senki nem várhatja el, hogy valaki a saját lakásából kiköltözzön ilyen miatt. Türelmi idő és anyagi segítség játszhat, de az amit te elvárnál, az biztosan nem. Hidd el, senki nem dobná be a saját lakását ilyen helyzetben, nem életszerű.

2024. febr. 2. 11:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!