Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban túl anyagiasak a mai nők a 24-32 éves korosztályban?
Olvashatunk itt mindenféle véleményt. Mondjuk, hogy ők azt várják el amit tudnak adni, számukra alap a lakás stb. miközben ők se rendelkeznek eme javakkal.
Mi az igazság?
Te kivel jönnél össze, ha mindkettő tetszik, és mindkettő normális? Akinek van lakása, vagy aki két lakótárssal lakik együtt egy albérletben?
Akivel el tudtok menni étterembe mondjuk havi kétszer, vagy azzal, akinek a meki is drága?
Akivel el tudsz menni 10 napra Balira, vagy azzal, akivel a Tisza-tóhoz négy napra?
1 - Értem az érvelésed. Speciel a meki amúgy drága, már nem az az olcsó putri ami 5-10 éve volt. Drágább mint egyes éttermek.
2 - Attól függ kinek mi a lehetetlen. Mondjuk egy lakás, önerőből, segítség nélkül ennyi idősen kb az.
A nők pénzt és gazdasági javakat várnak el.
A férfiak pedig csinos, szép külsőt.
Problem?
Nem ugyanazt kell a férfinek és a nőnek nyújtani. Csak attól a nőtől jogosak ezek az elvárások aki tudja hozni az tradicionális szerepét, hamár ugyanezt elvárja a férfitől ergo nem krv@,nincs minden este heavenbe, tud főzni és a személyisége is rendben van.
Viszont hogyha te egy olyan férfi vagy akinek háza és autója van, minden amit ezek a csajok elvárnak, akkor eléggé nagy rád a kereslet, és a fiatalabb csajok is menni fognak rád, nem csak a 24-32-esek.És a helyedben mennék inkább a 20-24-éves kategóriára, az jobban megérős szerintem.
Ez az én véleményem
Szerintem az korrekt, ha azt várod el amit te is tudsz adni.
Én is hasonlóan vagyok ezzel a dologgal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!