Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban túl anyagiasak a mai nők a 24-32 éves korosztályban?
Olvashatunk itt mindenféle véleményt. Mondjuk, hogy ők azt várják el amit tudnak adni, számukra alap a lakás stb. miközben ők se rendelkeznek eme javakkal.
Mi az igazság?
41
Hát körülbelül. Nem is értem. Hogy nem veszik észre a hasonlóságot a kérdező sok f*szsága között? Bár szerintem legyünk őszinték, észreveszik, csak valamiért mégsem. :D
43
A kérdezőt feltehetően frusztrálja az, hogy a nőknek is vannak igényeik, elvárásaik, és neki derogál teljesíteni bármelyiket is, sőt, valószínűleg ha akarná se tudná. Kevés a nőkhöz, és ezért ír ki szinte majdnem minden nap ilyen "a nők anyagiasak" című kérdést.
46.
Alapból a tökéletesség az elvárt, ettől eltérni nem szabad. A kérdező is majd megtanul tökéletesnek lenni, nem olyan nehéz az.
13
Én netto 350et keresek, a vőlegényem 900-1M körül. Én ovónéni vagyok, ő IT.s, - Mi a francot csináljak, ha pont egy IT.s férfiba szerettem bele 4 éve???? Most ezért ne legyünk együtt???? Vagy nem értem
Inkább az idősebbekre 45++ jellemző.
Telefonáltam egy ötvenes nővel több mint egy órát. Másról sem volt szó mint hogy mim van, miből élek. Éreztette, hogy egy senki vagyok. Neki kiadó lakásai,.... . Mondom találkozhatnánk. Benne is volt. Jött a hol kérdése.
Adatlapján: Fővárosi dáma. Meglepi: Vidéken él bérelt lakásban a munkája végett. Aha...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!