Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi "anyagias"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi "anyagias" vagy annak tűnő nő?

Figyelt kérdés

Egy ideje társkeresőzöm, elég standard/átlagos csajokkal beszélgetek. Mondjuk ötből négynek, a munkaköréből gondolva, kb. 400 ezer forint sincs a fizetése. Az anyagi gondolkodásuk viszont egészen elképesztő. Olyan dolgokat írtak, hogy még én is néztem, pedig én ettől jóval többet keresek.

Pl.:

- évente háromszor szeretnének nyaralni

- házat akarnak építeni

- vadiúj mini coopert akar venni

- szinte minden hétvégén városokat akar nézni

- fancy étteremekbe szeret csak kajálni

- 3 napos kiruccanások külföldre repülővel

Ezek hol élnek? Ilyen fizetéssel kb. a hónap végéig lehet kihúzni, nemhogy ilyen életmódot élni.

Szerintetek a pénzes pasira várhatnak vagy csak álmodoznak?

2024. febr. 2. 10:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
89%

A nőknek igy is a nyakába szakad mindog a kölyök vele egyutt a fogszabályzo szemuveg sport nyelv iskola házi vizsgák es a háztartás is.

Hiaba a nagy egyenjoguság abbol eddig az lett hogy rokkanjon bele a nő az egeszbe a pasi meg nagy kegyesen majd nyújt vmit a rezsibe azert is hálálkodni kell meg hát legalább megd.gja a nőt nagy kegyesen.

Nem véletlen kell a nőknek nagyon erősen valogatni.

2024. febr. 2. 10:54
 12/63 anonim ***** válasza:
100%

Én azért dolgozok, hogy ne legyek kiszolgáltatva senkinek.

Őszintén én szívesen maradnék otthon, szeretek főzni, szeretem rendben tartani a lakást stb, de soha nem lennék kiszolgáltatva senkinek, így nem teszem.

Szerintem nem ismersz mindenkit, nem tudhatod ki mit csinálna és mit nem…

2024. febr. 2. 10:55
 13/63 anonim ***** válasza:
91%

A nők igy is a gyengébb nem. Mert a pasiknak a család az egy laza d.gás aztán bàrmikor kisetálhatnak az ajtón is úgy hogy a kölyök neve sincs meg neki, nemhogy az hanyadik osztályos. Hány tejfoga esett ki.

Ezeket előre ki kell szűrni akiknek ez a parkapcsolat is.

2024. febr. 2. 10:57
 14/63 anonim ***** válasza:
91%
Vannak olyan nők, akik szeretnének becsücsülni a készbe ez így van, de ha téged nem érdekelnek akkor miért írsz ki kérdést róluk?
2024. febr. 2. 10:58
 15/63 A kérdező kommentje:

11 - Azért nem. Egy gyerek apja nem azért van, hogy csak a pénzt tolja. Nekem ha lesz gyerekem, akkor annak aktívan szeretnék részt venni az életében, nem hobbiból csinálom fel az asszonyt. Az, hogy természetből adódóan a nő hordja ki a gyereket, nem azt jelenti, hogy az csak az övé és csak neki kell törődni vele.

A férfiaknak is erősen kell válogatniuk. Sok hulladék nő van aki egy köpést se ér és lassan több lesz ebből mint a normálisból.

ű

12 - Ezzel nagy részben egyetértek.

2024. febr. 2. 10:59
 16/63 anonim ***** válasza:
78%
Ezt csak az incelek hiszik hogy így van.
2024. febr. 2. 10:59
 17/63 anonim ***** válasza:
77%

Nekünk muszáj alaposan szűrni mert miénk a hatalmas meló a családdal és a felelősség is. A pali ha akar lelép 20 év múlva egy 20 évessel.

Meg is teszik ezt sokan.

Tehát nem fogok a semmire szülni, albérletbe, mert utána nekem egyedül kell helytállnom.

Bolond lennél összejönni olyannal aki kvázi semmit nem tesz hozzám, elvenni tud csak.

Legyen közösen lakásteremtés. Legyen nyaralás és be tudjam iskolázni a gyereket. Ne legyen gond egy cipô egy táska egy uzsonna a gyerekemnek, legyen télen fűtés. Vihessem úszni, vihessem angolra vagy amire szeretne.

Nem akarom hogy a gyerekem nélkülözzön csak azért mert én véletlenül életképtelent választottam.

Akarjon dolgokat, legyenek céljai, akarjon lakást, autót. Akarjon még tanulni, legyenek céljai egyszóval.

Akarjon udvarolni, meghódítani, legyen képes mozira, színházra , ne szaroskodjon egy hamburger árán, ne legyen felezgetős zsugori.

2024. febr. 2. 11:05
 18/63 A kérdező kommentje:

17 - Ha az én lakásomba szül egy nő, akkor is megy az utcára ha vége. Max a gyerek nálam marad, de azért nem lesz az a te lakásod, mert tőlem van a gyereked. Egyik kollégámnál is ez volt a szitu. A csaj ment és a csávónál maradt a közel 1 éves gyerek. A közösen való lakásteremtés valóban jó megoldás erre, de ott is ki kell fizetned ha szétmegyünk.

A többivel maximálisan egyetértek. Nincstelen emberekkel nem kell leállni. Én se állok le olyan nőkkel, akik jóval alattam helyezkednek el a társadalomban.

2024. febr. 2. 11:08
 19/63 anonim ***** válasza:
91%
15 a legtobb pasi semmit se tud a gyerekérol csak aut hogy jaj furdetni kell fogat kell neki mosni, munka után inkább haza se mennek hanem a sör meg havaerok meg persze mas nők aki nem epp pelenkt cserél hanem pasikat. Azok a nagy szent apai atyai dolgok amikre gondolsz, azok csak filmekben vannak hogy a gyereket hivatásra tanitja az apja. Az életben nincs.
2024. febr. 2. 11:09
 20/63 anonim ***** válasza:
78%

"17 - Ha az én lakásomba szül egy nő, akkor is megy az utcára ha vége"

Ez neked a családvédelem?

2024. febr. 2. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!