Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl anyagias lennék?

Figyelt kérdés

Az előző barátom villamosmérnök volt egy neves cégnél, még fiatal, de így is 600e forint nettó felett keresett. Ebből azért volt egy életszínvonalunk, amiből nem adnék el. Mostanában viszont újra elkezdtem ismerkedni és akikkel összehozott a sors azok közel se keresnek ennyit mint a volt párom. Megfogalmazódott bennem az az "elvárás", hogy legalább azt az életszínvonalat akarom élni amit ezelőtt, így ezek a férfiak kvázi kiestek.

Szerintetek anyagias felfogásom van?

27 éves, beszerző vagyok és én azért ennyit közel se keresek, de nem keresek olyan rosszul (400 ezer forint környéke).

2024. jan. 17. 06:30
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
77%
Aranyásó vagy incelke!
2024. jan. 17. 06:37
 2/50 A kérdező kommentje:
Ez abszolút nem aranyásás, nem pénzes csávó kell.
2024. jan. 17. 06:41
 3/50 anonim ***** válasza:
83%
Kérdésben nem ezt írtad, hanem az előző barátodtól ne keressen kevesebbet. Ez mi ha nem az? Nem baj ha nem fogod szeretni csak a havi 600+ keresse meg.
2024. jan. 17. 06:45
 4/50 anonim ***** válasza:
87%
És akkor mi van ha lejjebb adod? Mi van ha egy pasi csak ugyanúgy 400at keres? Akkor már semmit sem ér? Te magad állítod saját magadat nehéz helyzetbe. Mondom ezt nőként. Az én párom havi 350et keres, és mégsem az érdekel, hogy mennyit keres, hanem, hogy szeretjük egymàst. Kereshetsz egy jobban kereső férfit is, de az még nem garancia egy jó hosszútávú kapcsolatra.
2024. jan. 17. 06:49
 5/50 A kérdező kommentje:

3 - Ez nem aranyásás, teljesen normális igény. Ennyi kell a normális élethez manapság.

4 - Nem akarom, megszoktam egy színvonalat. Többévig együtt éltünk, évi kettő nyaralás stb.

2024. jan. 17. 06:53
 6/50 anonim ***** válasza:
81%

Egy okos nő magának megteremti és akkor elis várhatja (persze amúgy is azt vársz el amit akarsz...vagy lesz vagy nem).

N 31

2024. jan. 17. 07:02
 7/50 anonim ***** válasza:
79%
KAMU troll kérdés!
2024. jan. 17. 07:04
 8/50 A kérdező kommentje:
6 - Szerintem meg azért elég alap, hogy a férfi teremti meg a dolgot részét, mindig is ez volt a klasszikus nemi szerepe. Itthon is ezt láttam és másoknál is. Ha gyerekünk lesz, akkor meg pláne.
2024. jan. 17. 07:05
 9/50 anonim ***** válasza:
87%

Te ezt láttad, nálunk anyám is ugyan olyan keresetű, mint apám, együtt teremtettek.

Én meg tettem azért hogy jól keressek, nem a pasitól vártam. Amúgy meg persze, függj egy pasitól, ha egyedül maradsz gyerekkel meg csszhted.

2024. jan. 17. 07:08
 10/50 anonim ***** válasza:
0%
Ez tök rendben van! Egyrészt, netto 600at kb az összes tanult mérnök/IT stb. megkeres. Én is elvárom ezt a fizetést, de úgy, hogy közben én is megkeresem ezt az összeget.
2024. jan. 17. 07:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!