Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl anyagias lennék?

Figyelt kérdés

Az előző barátom villamosmérnök volt egy neves cégnél, még fiatal, de így is 600e forint nettó felett keresett. Ebből azért volt egy életszínvonalunk, amiből nem adnék el. Mostanában viszont újra elkezdtem ismerkedni és akikkel összehozott a sors azok közel se keresnek ennyit mint a volt párom. Megfogalmazódott bennem az az "elvárás", hogy legalább azt az életszínvonalat akarom élni amit ezelőtt, így ezek a férfiak kvázi kiestek.

Szerintetek anyagias felfogásom van?

27 éves, beszerző vagyok és én azért ennyit közel se keresek, de nem keresek olyan rosszul (400 ezer forint környéke).

2024. jan. 17. 06:30
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
62%

"Nem kamu kérdés, szerintem ez alap dolog. Egy férfinak illik ezt hozni ennyi idősen. Sajnálom, ha a sok alacsony keresetű gyárimunkásnak ez nem tetszik."

Nő vagyok, mérnöki végzettséggel és jó pszichológiai érzékkel.

Ha van kedved, olvass végig mindent figyelmesen, amit leírtál, és próbáld megfejteni, hogy miből lehet rájönni, hogy te nem nő vagy.

2024. jan. 17. 10:16
 42/50 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarom védeni a kérdezőt mert egy luzer aki sokkal többre tartja magát mint amennyit ér és bicskanyitogató a stílusa.

De!

Miért van az hogy ha egy nő azt kérdezi itt hogy rendben van e hogy elvarja hogy a férfi többet keressen nála mert ez a férfi szerep akkor el van hordva minden aranyasonak...

Viszont ha egy férfi keres itt olyan nőt akinek megfelel hogy háztartásibeli legyen és hozza a klasszikus női szerepet akkor jön a sok férfi kommentelo és megveregeti a vállát hogy jól teszi hogy ilyet keres?

Miért nem lehet egyszerűen csak mindenkinek elfogadni hogy ki ilyet ki olyat keres és kész? Mindenki megtalalja a maga celkozonseget.

2024. jan. 17. 11:51
 43/50 anonim ***** válasza:
32%
Kiadod magad csajnak pasiként és még te oltod a válaszolókat? Láttad Jay és Néma Bob hogyan kezeli az ilyen internet trollos helyeteket? Youtube-on megnézheted. Megszerzik a címét, elmennek hozzá, aztán jól agyonverik, megrugdossák a kis nyomorultat. És tudod érdekes módon a másik oldalon mindig egy kis csicska lapul. Veled is azt kellene tenni.
2024. jan. 17. 11:52
 44/50 anonim ***** válasza:
0%

43

Szerintem ez így rendben van, de hajlandó a kérdező a hagyományos berendezkedésnek megfelelően alávetett lenni?

Mert én vért hányok azoktól a férfiaktól, akik szerint a háztartás és a gyereknevelés a nő dolga, de a seggük csóré, és közelében nincsenek annak a színvonak, amin el tudnának tartani egy családot. De fossák azért a szót a hagyományokról meg a konzervativizmusról és a nemi szerepekről.

Na most ugyanígy ha egy nő eltartót lát a férfiban az oké, de vajon hajlandó lesz kiszolgálni a végsőkig?

Valamit valmiért...

2024. jan. 17. 12:12
 45/50 anonim ***** válasza:
71%

Ha elvársz egy olyan színvonalat, amit te magad sem tudsz megteremteni, az igen, anyagiasság.

De kinek mik a szempontok.

Én többet keresek, de itt folyton beoltanak, hogy az semmi. Szóval biztos rengeteg ilyen van otthon ne aggódj. 🤡

2024. jan. 17. 12:30
 46/50 Grizesteszta ***** válasza:
37%
Igen, szerintem is anyagias vagy, de nem tök mindegy? Anyagias mentalitással ( és egyéb jellemhibákkal) is lehet egy megfelelően kereső párt találni, hogy meglegyen az évi 2 nyaralás. De mi lesz akkor, ha a férfinak kinyílik a szeme és minőségi cserét hajt végre? Közben eltelik pár év, Te kopsz, az igényeid meg nőnek közben... ( tételezzük fel, hogy haladtok előre a karrieretekben, nő a fizu, nőnek az igények is) Egyre rosszabb pozícióba fogsz kerülni, ha az életszínvonaladat nem tudod fenntartani egyedül, férfi nélkül. Most pl. megvan az évi két nyaralás és a- mondjuk-a heti étterem, mozi-színház? És telik rá a fizudból vagy a tartalékhoz kell hozzá nyúlnod?
2024. jan. 17. 12:56
 47/50 Grizesteszta ***** válasza:
0%

Még valami érdekelne: Te szakítottál vagy a srác? És mióta vagy egyedül?

Egyébként én is 'anyagias' vagyok, és ezt el is ismerem. Jó színvonalon élek, de ezt én teremtettem meg magamnak és én is tartom fenn. Minden hónapban gyarapszik a megtakarításom úgy, hogy nem adok fel semmit az életszínvonalamból.Ilyen anyagi helyzetben váltam és szerettem bele valakibe, aki pont úgy van, mint én: neki is gyarapszik a megtakarítása havonta úgy, hogy közben jól él. Belőttük a közös szintet, a felesleget mindenki elteszi és kész. Ez eddig sima ügy.

De valószínűleg gondban lettem volna, ha mondjuk egy kis keresetű diplomásba szeretek bele, mert sem az életszínvonalamból nem szívesen adnék lejjebb, sem őt nem akarnám eltartani hosszú távon. Szóval, ez a helyzet megbeszélést igényelne... Te viszont eleve kizárod ennek a problémának a létrejöttét, ezért vagy idézőjel nélkül anyagias.

De mi van akkor, ha a férfi pont úgy gondolkodik, mint Te és azt mondja, hogy nem akar a megszokottnál alacsonyabb színvonalon élni azért, hogy téged eltarthasson? És ezt nem veheted rossz néven, hiszen ő is csak a szintjére vigyáz úgy, ahogyan Te is.:)

2024. jan. 17. 13:09
 48/50 anonim ***** válasza:
57%
#44 így van, ha a kérdező azt vallja hogy a férfinak többet kell keresni akkor neki is többet kell otthon letennie az asztalra. Hogy ezt ő hogy gondolja, azt nem tudjuk, de tény hogy valamit valamiért.
2024. jan. 17. 13:14
 49/50 anonim ***** válasza:
80%
Akkor most milyen színvonalon élsz? Ha a pasival ugye szakítottál, akkor nyilván már nem fizeti neked az ilyen-olyan dolgaidat, szóval gondolom már az életszínvonalad lecsökkent jelentősen. Ennél csak jobb lehet, ha egy második pénzkeresőt is beveszel a képletbe, nem? :D Vagy csak én gondolkodom túl egyszerűen? Ha két 400 nettós fizetést összedobtok, abból még simán kijön az évi 2 nyaralás, ne viccelj.
2024. jan. 17. 13:41
 50/50 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Megjöttek a kényes kérdések, eltűnt a kérdező.:)
2024. jan. 18. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!