Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lennék felszínes attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lennék felszínes attól hogy érdekelnek az anyagiak?

Figyelt kérdés

Szerintem nem attól felszínes valaki hogy számít neki a pénz hanem attól ha csak az számít. 22 évesen önellátó vagyok pályakezdőhöz képest meglehetősen jó keresettel (nettó 300), a családom is jómódú, megszoktam egy életszínvonalat amiből szerintem érthetően nem szeretnék engedni és a gyermekeimnek is hasonlót szeretnék biztosítani.

Fontosnak tartom hogy a párom is hasonló szinten legyen de legalább tenni akarjon érte hogy ne minimálbéren tengődjön. Ha még tanul és nincs keresete az nem zavar, ha mellett ambíciózus és tenni akar a jövője érdekében. Azt tapasztaltam hogy a férfiaknak alapból kisebbségi komplexus ha a nő többet keres, ezt elkerülve is érdemesebbnek látom olyannal kezdeni aki maga is megteremtette már a maga egzisztenciáját.

Félreértés ne essék én nem a pénzre hajtok, szimplán nem szeretném azt hogy egyenlőtlenek legyünk és még a végén nekem kelljen eltartanom a másikat. Azokat a nőket én sem bírom akik nem tettek le semmit az asztalra csak péznes pasit akarnak fogni aki eltartja őket. Eseteben nem ez a helyzet áll fenn. Szóval ettől felszínes lennék, hogy mondjuk elutasítanék egy csupaszív utcaseprőt? A pénz nekem nem a tárgyi eszközök hanem az élmények miatt fontos, szeretek utazni és az nem ingyen van.

22/L

2016. máj. 29. 15:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy felszínes ez alapján amit írtál. Viszont, ha nem jól fogalmazod, vagy valaki nem érti meg, hogy mire célzol, az lehet annak tart.

Nekem sem igazán tetszik, hogy nagyon sok lánynak nincs végzettsége. Mondjuk engem ez nem a pénz miatt zavar, hanem azért mert nem akarnak továbbtanulni vagy komolyabb, nehezebb szakmát továbbtanulni. Lenne rá lehetőségük, de inkább kifogásokat keresnek. De persze elvárják, hogy intelligensnek tartsák őket és tiszteljék.

Azért az átlag kereset nem minden. Vannak olyan munkahelyek, ahova én elvből sem mennék. Társadalmilag akármilyen elismert és jól fizető állás, engem pl visszataszít. Sokszor nem értem, hogy magukat tisztességesnek, becsületesnek tartó emberek, hogy képesek bizonyos vállalatoknak dolgozni meg olyan feladatokat teljesíteni. Számomra ez is taszító dolog inkább.

Amúgy rengeteg olyan férfi lehet, akik nem keresnek jól, de kemény szakmájuk van. Lehet valaki kutató, orvos vagy tanár. Ezek általában nem a pénz miatt csinálják és nem fogják megütni a nettó 300-at, ami neked is megvan. Ugyanakkor fontos munkát végeznek és kevés olyan ember van, aki ellátná ugyanazt, amit ők. Az a baj, hogy azzal amit leírtál, te az ilyen embereket is kizárod.

2016. máj. 29. 15:36
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

Nézd csak meg ezt:

[link]

2016. máj. 29. 15:40
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy az, kérdező, igazad van.
2016. máj. 29. 15:43
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Viszont arra kiváncsi lennék, hogy egy 22 éves lány mivel keres meg havi többszázezer ft-ot... Troll gyanús kérdés.
2016. máj. 29. 15:45
 5/20 anonim ***** válasza:
66%

Itt a valódi kérdés az, hogy miért érdekel téged az, hogy mások esetleg felszínesnek tartanak téged.

Minden jel arra mutat, hogy ingatag az önképed.

2016. máj. 29. 15:47
 6/20 anonim ***** válasza:
80%

Egyetértek Veled. Azok a kapcsolatok, ahol a nő jelentősen magasabban képzett vagy sokkal többet keres, problémások, és sokszor pont a férfiak tartják annak.

Az bejön nekik, ha a lánynak van valami helyes bölcsész végzettsége, mert azt nem érzik konkurenciának, de mondjuk egy magas beosztású mérnöknő vélhetően a legjobb szándék ellenére sem lesz boldog a kedves utcaseprővel, kivéve ha mindkettőnek pont ilyen komplexusa van.

Azt azért vedd figyelembe, hogy a bérezése a különböző szakmàknak nagyon más. Pl a legjobb mentőtiszt is nagyon keveset keres, és a bére nem függ attól, hogy milyen jó. Sajnos.

2016. máj. 29. 15:58
 7/20 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled és emiatt nem tartom magam felszínesnek, igaz én pasi vagyok. Ugyan az én családom nem volt olyan jómódú viszont én elértem egy bizonyos egzisztenciát és legalább a hajlandóságot elvárom a másiktól is. (tanul vagy nem ragad le valami minimálbéres munkánál).

28F

2016. máj. 29. 16:09
 8/20 anonim ***** válasza:

IT-ben konnyen megkeres ennyit egy palyakezdo meg itthon is.

Exem keres olyan 350 korul friss BSC-s diplomaval.

Nekem 450 5 ev gyakorlattal diploma nelkul.

Egyebkent ertem a kerdezot, bar engem nem zavarna az se ha a baratnom minimalberes lenne, de tudat alatt felnek tole, hogy csak egy "gold digger". Szoval en sem azert szeretnek jobban kereso barratnot, mert szamit a penz, hanem mert tenyleg tudnam, hogy miattam es nem a penz miatt van velem.

24/F

2016. máj. 29. 16:12
 9/20 A kérdező kommentje:
Vállalati pénzügyi területen dolgozom... mielőtt még prosti lennék :D
2016. máj. 29. 16:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges nekünk magyarázkodnod. Akit frusztrál az a kijelentésed, hogy számít neked a pénz, annak tökmindegy milyen logikus érvekkel támasztod ezt alá. Attól még ugyanúgy frusztrált marad, és emiatt fog anyagiasnak tartani.

Ahol egy kijelentésed érzelmi síkon hat a másikra, ott teljesen felesleges vitába szállni, érveket hozni. Érzelmi síkon ezek hatástalanok.

2016. máj. 29. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!