Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekelnek az idősebb pasik?
Ne aggódj, huszonévesek közt is bőven találni olyat, aki általános iskolás módjára viselkedik. Alkalmi munkákból él, közte meg a szülei tartják el, nem ismerkedik hanem "gádzsizik", egész nap okostelefonozik, és mikróban csinálja a rántottát. Sajnos ez nem kortól függ, próbálj inkább értelmes tizenévesekkel ismerkedni. ;)
21/F
Nekem imponáló. És nem a kocsi meg a lakás miatt, hanem a szakmai tevékenység miatt. A főnököm, 10 évvel idősebb nálam, rengeteget tanultam tőle, hihetetlenül okos és ez nekem nagyon imponál. Felnézek rá.
Egyébként most már abban a korban vagyok, hogy ez minden további nélkül a korosztályomban is meglehet. Épp tegnap beszélgettem egy régi ismerősömmel, együtt kezdtük az egyetemet és nagyon jó, amit csinál és minden elismerésem érte.
Én is nagyon szeretem a szakmámat, a sikerélmény felvillanyoz, ahogy az ezért járó elismerés is.
Bár tény..én nem tizenéves vagyok, hanem huszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!